”Corupția Ucide„ scoate iarăși lumea în stradă !

Vă scriam ieri despre cum am ajuns, la 5 luni de la #Colectiv, să simțim că acei tineri au murit degeaba, că sacrificiul lor, deși părea a se transforma într-o scânteie incredibilă ce va aduce o schimbare, a eșuat într-un foc stins prea ușor de o banală adiere de vânt.

Și vă vorbeam despre inițiativa Primăriei Sectorului 4 de a amplasa un monument în memoria victimelor de la Colectiv în Parcul Copiilor și foarte aproape de zona grătarelor, asta ca să simți de fiecare dată mirosul de ars și să te uiți cu teamă spre copilul tău, atunci când vei trece prin zona monumentului.

image

Dar știți ce este cu adevărat revoltător în toată povestea asta? Că un om care la momentul tragediei era viceprimar, mâna dreaptă a lui Piedone din Primărie, Daniel Băluță pe numele lui, candidat al PSD la alegerile locale pentru Primăria Sector 4, nu a avut nici cea mai mică jenă să vină ieri acolo și să își facă imagine. Campanie.

Ăsta da suit pe cadavre.

Pare-se că aceste ultime evenimente plus ce se întâmplă prin Parlament au trezit lumea. Care se strânge iar pentru proteste. Astfel a apărut evenimentul: ”Suntem tot aici, muncim. Ne supărați, ieșim.„, iar protestul este programat pentru sâmbătă, 9 aprilie, în Piața Universității.

4 thoughts on “”Corupția Ucide„ scoate iarăși lumea în stradă !”

  1. Iancule…fa-ti o pomana frate si , lamureste-ma si pe mine : cine-i tipa asta numita ” coruptia ucide ” care , dupa cum afirmi matale , ” scoate oamenii in strada ” ??? Iar ” protestul ” …nu era mai bine daca-l programati pe 1 Aprilie si nu tocmai pe 9 ??? Oricum interesant sloganul ala cu…” suntem toti aici…. muncim ” . Asta se vrea o gluma sau ce ??? 8)

    1. @Marian eu nu sunt implicat in protestul asta. Asa cum nu am iesit nici in noiembrie anul trecut, caci mi s-a parut tare dubioasa treaba, la fel si acum.

  2. Eu cred ca psd a luat-o razna.Astia incurca comenzile rau de tot.Alo psd acolo nu se mai distreaza nimeni moartea a ajuns din pacate inaintea voastra.

    1. @Marian Care PSD stimabile ? Mai exista PSD dupa ce Dragnea a luat hatzurile acolo ? Este , cel mult un fel de musuroi intr-o micare browniana continua , asta este PSD la ora asta !

Leave a Reply

Your email address will not be published.