Construcții peste timp și timpuri, cu Arabesque

Nu cred că există un sentiment mai frumos pe lumea asta decât acela de a vedea cum ceva făcut de mâna ta, cu toată ființa ta, prinde viață. Fie că vorbim aici de nașterea unui copil, de împlinirea unui proiect, al unui vis, de a vedea peste ani cum un copăcel mic căruia i-ai dat o șansă, punându-i rădăcinile în pământ, acum este un stejar falnic și semeț, care stă demn în fața tuturor furtunilor și vitregiilor, ducând mai departe istoria sa.

Același sentiment unic îl ai și atunci când te apuci de construcția unei case. O ca o metamorfoză a propriei tale existențe. Pleci de jos, de foarte jos, de la nivelul fundației și parcă nu se mai termină groapa aceea care închide tone de materiale. Până la momentul în care scoți capul în lume, când fundația e gata și, cărămidă peste cărămidă, casa și viața ta prind contur. Când nu mai ești singur ci descoperi că ai mereu alături pe cineva care mai pune câte o cărămidă, ajutându-te astfel să te înalți, să înalți și casa ta.

image

Și când mai ai alături și prieteni de nădejde, cum sunt cei de la Arabesque, de unde poți să faci rost de cele mai bune materiale pentru structură sau de finisaje de calitate, munca la o casă nu mai pare atât de grea. Bine ar fi ca și prietenii din viața reală să fie la fel de nădejde. Am mai avut cândva discuții cu niște oameni care mă întrebau, de ce insist eu să îi recomand pe cei de la Arabesque? Răspunsul e simplu: pentru că îmi oferă tot ceea ce doresc eu: avantajul de cumpăra și retail, nu doar en-gross, faptul că s-au adaptat foarte ușor vremurilor de acum, oferind un serviciu online foarte bun, simplu și comod. Îi recomandă faptul că au un portofoliu complet de produse, să am eu nevoie de tot ce e pe acolo și imediat îmi sunt aduse, nu am văzut niciodată să le lipsească vreun produs din stoc.

Și da, nu în ultimul rând, prețul. Unde nu au rivali :)

Și uite așa, încet, casa ta, care la început nu era decât o mică groapă pe care abia așteptai să o astupi, acum se înalță semeață și parcă ar vrea să atingă cerul. Și știi că ai pus suflet în ea, că ai avut alături oameni dragi care să te ajute să construiești ceva temeinic, care va dăinui peste timp.

Pentru că, până la urmă, exact așa cum se întâmplă cu o casă, așa se întâmplă și cu viața noastră. Ca să rămână ceva temeinic după, ai nevoie de o fundație solidă, de oameni de calitate alături de tine care să îți ofere cărămidă după cărămidă, fie că vorbim de spirit, de minte, de trup. Iar la final, va rămâne ceva frumos după tine.

Fie că e o amintire, un pom, o casă sau un suflet care să îți ducă numele mai departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *