Congresul PDL – Să se reformeze, dar tot cu noi

Nimic interesant la congresul de azi al pedeleprelor. Subiectul lor principal de discuţie: plagiatul lui Ponta: conferenţiari pe temă: specialistul în constituţionalism, Boc, Lenuş Udrea, plagiatoare pe ici pe colo şi Videanu, doctor în borduri.

Blaga e şi el preşedinte în sfârşit. Discursul său a fost înălţător.

Reforma: superba – pleacă: Flutur, Videanu, Berceanu. Noile figuri: Flutur, Videanu şi Berceanu.

în rest: atmosferă de bucurie în rândul portocaliilor. Au avut parte inclusiv de incidente sângeroase, ca să cităm un bou. Un delegat s-a împiedicat şi s-a lovit la cap.

Nu, nu era Băsescu care venise beat la congres.

6480-12901-72816-44

2 thoughts on “Congresul PDL – Să se reformeze, dar tot cu noi”

  1. Diferenta intre Boc si Blaga e ca in timp ce primul a castigat Clujul,in pofida impopularitatii pedelistilor,al 2-lea a pierdut Bucurestiul intr-o perioada in care partidul portocalio-verzui se afla in culmea popularitatii sale (iar Bucurestiul era considerat ca fiind fieful absolut al acestui partid).Vrem,nu vrem,trebuie sa admitem faptul ca Blaga e JALNIC ca om politic.Calitatile sale de “mare organizator”s-au vazut din plin la aceste alegeri.Sa nu mai uitam faptul ca Bihorul,considerat ca fiind fieful personal al domnului Blaga a fost pierdut de pedelisti inca din 2008 (anul in care toata Transilvania era portocalie).Despre calitatile de orator ale lui Blaga nici nu ma obosesc sa vorbesc fiindca ele pur si simplu nu exista.Daca ascesta e cel mai bun produs cu care poate veni in fata atunci inseamna ca soarta lor va fi una sumbra.

    1. @cristi ceea ce pe mine nu ma intristeaza deloc. Asta si vreau, soarta lor sa fie trista. iar Blaga, cred ca cea mai buna caracterizare i-a facut-o doctorul

Leave a Reply

Your email address will not be published.