Comentatorii de pe blog

Am scris de multe ori despre cât de mândru sunt de comunitatea comentatorilor acestui blog. Sunt oameni speciali, mult mai inteligenți ca ai altora :P și care știu să genereze dezbateri interesante, uneori chiar și în contradictoriu.

Și așa speciali cum sunt ei, acum devin și mai importanți pentru orice posesor de blog, întrucât judecătorii CEDO tocmai au decis că siteurile sunt responsabile pentru comentariile postate pe ele.

blog-commenting-24

11 thoughts on “Comentatorii de pe blog”

 1. Asta insemnand ca daca comentatorii ,injura guvernul bunaoara { pe cine altcineva sa injure saracii oameni ? } , sau pe IPS Daniel si toata gasca sa de ecscroci in sutane , mataluta frate Iancule vei platii … ” amenda ” ? Ne-am dat dracului ! Eu si Nevermind cred ca vom ajunge in spam { asta in cel mai bun caz !} inainte de a afisa comentariile sau dupa afisare dumneatu 8) vei fi bun de plata ?!? Nu te plang….aia 70.000 de E de la saltea ….sau crezi ca am uitat ??? 8)

 2. Daca ai apela la aceasta varianta …cu taxarea comentariilor , ai ramane si fara anteriu si fara culion iar asta in maxim o saptamana , GARANTAT ! 8)

 3. @ Marian

  Vorbeste pentru tine, ca eu nu defaimez si pot sa dovedesc ca mpfj daniel este o javra ordinara si bor o masina nesatula de facut bani si prostit lumea fara nicio legatura cu religia. Nici macar moastele pupate de aia care nu mor la coada stand in frig bolnavi :D

  @ Ionut

  In sfarsit rasplatesti traficul. Plata e per comentariu? Ca sa stiu sa nu fiu epuizat :D

  1. @nevermind pentru primele 100 de comentarii, la care ai dreptul sa bagi si 30 anti BOR, te taxez cu 30 lei :)) ))))) per comentariu

 4. @ nik

  Se prinde un pic mai greu si dupa ce o face, se oftica si nu mai raspunde :D

  @ Ionut

  Ce am zis mai acum are legatura si cu batista pe tambal in ceea ce priveste bor. Asta inseamna ca ma taxezi dublu?:)) ))))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published.