Colectia de ajutoare pentru sinistrati, marca Udrea

Dincole de tragismul situatiei, amaratii din Moldova trebuie sa indure, pe langa drama personala si valul de populism de 2 lei, un adevarat tzunami de idiotenie marca Boc, Udrea, Basescu.

Despre Udrea vorbim acum: se simte din nou vanata, pe motiv ca a dus ajutoare sinistratilor: o bicicleta, ciocolate si pantofi cu toc. Duduia proasta ne acuza ca nu intelegem ca nu au avut timp sa trieze peste 20 de tone de ajutoare si ca pe langa acesti pantofi cu toc, s-au dus sinistratilor si ajutoare folositoare in astfel de situatii..

Am sapat un pic, iar acum va ofer in exclusivitate colectia de ajutoare pentru sinistrati, marca Elena Udrea.

pantofi cu toc de 30 cm, capabili sa reziste unei viituri puternice, unui cod portocaliu de vreme rea si unui cod rosu hidrologic.

vesta de salvare in cazul in care cotele apelor cresc amenintator

undite profesioniste. In conditiile in care nivelul apei in localitatea dumneavoastra a crescut amenintator si practic deja nu mai aveti nimic, puteti sa va relaxati in mijlocul viituri, pescuind la rama, procurandu-va hrana de zi cu zi.

Costum impermeabil: vi se vor oferi de doamna Udrea seturi de cate 50 de astfel de costume, diverse culor si marimi, care va vor fi de folos si vor transforma inundatiile in adevarate festivaluri de culori si bucurie…

Acum lasand gluma la o parte, am un singur mesaj pentru Udrea: Nu te doare la cat esti de proasta?

2 thoughts on “Colectia de ajutoare pentru sinistrati, marca Udrea”

  1. Bolnav de cancer la 24 de ani

    Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot munci pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR :
    RO36RNCB0231088855520001 (lei). Vă rog ajutaţi-mă! dacă nu, pot să mor!
    E-mail: rudolfleonard13@yahoo.com Telefon: 0757205495 Vă mulţu mesc anticipat. Boală, disperare, durere, neajutorare şi câte sinonime ar putea descrie situaţia acestui om. În jurul nostru în fiecare zi mor oameni. Mor sau trăiesc cu o frică teribilă de moarte din cauza indiferenţei noastre. În fiecare zi semenii noştri duc poveri grele în sufletele lor. Cine dintre noi este gata să întindă o mână de ajutor??? Nu pot să ajut acest om financiar, dar vreau prin acest anunţ să sesizez pe cei care nu stau cu mâna întinsă şi pot să pună ceva deoparte ca să contribuie la această nevoie. Dumnezeu spune că: religiunea curată şi neîntinată înaintea Lui constă în cercetarea văduvelor şi orfanilor în necazurile lor. (Iacov 1). Tu ce faci în acest sens. Contribuie şi tu la salvarea lui Rudolf. Am aflat despre situaţia lui de la el, când a lăsat mesajul de mai sus într-un comentariu pe acest blog. 0757205495

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *