Coabitare pe viață

Trebuie doar să fii chior, prost sau pur și simplu rău voitor ca să te faci că nu vezi o evidență, aceea a unei coabitări perfecte între Băsescu și Ponta. A fost parafată prin pact de coabitare și a continuat ori de câte ori a fost nevoie:

– prin numirea procurorilor

– prin acoperirea spațiului public cu un scandal mimat între cei doi ( a se vedea cum a fost deturnată campania pentru europarlamentare).

– prin îngroparea cazului Nana, gest făcut strict de guvern, nu de adversarii lui Băsescu.

– prin îngroparea cazului creditului de la CEC

– prin acoperirea mizeriilor fiecărei părți: a se vedea cum nu se mișcă deloc dosarele de corupție în cazurile Udrea, senatorul puilor, Pinalti, Videanu sau, în partea cealaltă, ținerea la sertar a unor hârtii ce l-ar duce pe Ponta direct în fața procurorilor.

Iar ultimele exemple vin de ieri și de azi. Primul exemplu, dorința lui Ponta de a oferi postul de senator pe viață foștilor președinți, un gest care l-ar salva pe Băsescu de orice posibilitatea de a fi adus în fața instanței.

Cum răspunde președintele? Dă o mână de ajutor, prin amicii de la ANI, la creșterea în sondaje a lui Mircea Diaconu, cel al cărui mandat de europarlamentar tocmai a fost contestat de partenerul de tenis al lui Ponta, Giumbix Georgescu.

Se aude, Cangrena 3?

4 thoughts on “Coabitare pe viață”

  1. absolut ! comunistii securisti intre ei ! acum au si candidat unic : Cristian Diaconescu si-au primit ordin pe unitate de sustinere ! abia astept sa-i vad pe naivii ” statului de drept”, pe basistii spalati pe creier cum o iau peste bot cu Ponta, care nu vrea presedinte, doar premier, sa hraneasca gasca de baroni locali , iar chioru’ vrea doar imunitate pe viata ! au incercat sa distruga PNL si sa-l inlature pe Antonescu .

  2. S-ar putea incerca o candidatura a lui MD ca independent. Giumbix e din gasca de securisti a sistemului si prieten cu Ponta cu care joaca baschet uneori. Pontalaul l-ar fi vrut ca ministru la justitie dar se pare ca nu a fost Basea de acord.

Leave a Reply

Your email address will not be published.