CNA scurtează campania electorală la 15 zile ?

Că trăim în această perioadă un scenariu menit să îl aducă pe Victor Ponta la Cotroceni, astfel încât molima roșie să acapareze toate instituțiile statului, nu mai e o noutate. Că avem abuzuri la toți pașii, iarăși nu mai e o noutate, le trăim zilnic. Exemplul cu OUG pentru traseismul primarilor, care nici până azi nu a fost publicată în Monitorul Oficial, e grăitor pentru tot ceea ce înseamnă puterea concentrată în mâinile PSD.

Că CNA este la rândul ei o instituție aservită ui Ponta și PSD, nu mai e o noutate pentru nimeni. Menținerea mahalagioaicei de Laura Georgescu la șefia acestei instituții are un singur scop, acela de a-i oferi lui Ponta toată libertatea de a-și face campania mizerabilă pe TV fără sancțiuni pentru prietenii Gâdea sau Ghiță.

laurageorgescu

Însă ceea ce s-a întâmplat ieri, odată cu decizia CNA de a reduce campania electorală în audiovizual de la 30 de zile la 15 zile este un abuz fără precedent și care constituie iarăși un atac la principiile democrației, ale liberei exprimări, ale dreptului alegătorului de a cunoaște toți candidații și dreptul candidaților de a-și expune programul politic, de a participa la dezbateri, de a convinge votanți.

CNA, prin decizia de ieri, îl ajută pe Ponta, cunoscut ca un laș, să fugă de dezbaterile cu adevărat serioase, pe proiecte, pe idei de dezvoltare a României și să se ascundă sub fusta Laurei Georgescu, cu niște popcorn la el, până ajunge în turul 2. Așa ceva nu trebuie permis.

PS: Am verificat și eu pe siteul CNA și nu văd această mențiune de doar 15 zile. Urmăresc în continuare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *