CNA a retras licenţa de transmisie pentru OTV

Motivul este reprezentat de faptul că domnul Dan nu a făcut dovada plăţilor pentru nici una din amenzile primite încă din 2009.

Ce înseamnă asta? De la momentul în care decizia este adusă la cunoştinţa titularului licenţei, postul îşi încetează transmisia. Adică mâine.

Aud pe unii cum că licenţa va fi redată imediat ce se plătesc facturile. Nu e deloc aşa. Odată retrasă, licenţa va trebui re-obţinută urmând absolut toate procedurile iniţiale. Ori, cunoscând istoricul acestui post, trebuie să fii idiot să le mai dai dreptul să emită.

Jale diseară la domnu Dan.

PS: Atenţie mare la Barbu, să nu se arunce de la balconul Parlamentului.

otv-ul-lui-dan-diaconescu-risca-lichidarea-creditorii-nu-stiu-ce-pierd

10 thoughts on “CNA a retras licenţa de transmisie pentru OTV”

  1. Sper ca acest post sa nu mai emita vreodata.OTV de-a lungul timpului nu a facut decat sa promoveze scandalul,dezmatul si prostia dusa la extrem. Motivul pentru care acest post nu fusese sanctionat la fel de dur inainte a fost dorinta lui Basescu (care controla CNA-ul pana acum o luna) de a-l folosi pe DD in lupta lui cu USL.

  2. Jale mare si la mine in familie pe chestia asta ! Unde are sa-l mai vada baba mea pe Florin Condurateanu…doctorul de suflete ? Pe de alta parte stiu ca nu este tocmai cusher iar asta se vede si fara binoclu . Pai ce daca n-a facut dovada platii amenzilor ? Daca individul se judeca , daca este un proces in derulare pe chestia asta si dupa cum spune Otevescu , au procese in derulare , exact ca si la antenistii …amenda stagneaza pana la hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila . Acum apare pe ecran doar faptul ca “Ponta a inchis OTV “! Rasul curcilor frate dar…poate se mai insenineaza { ca de curatat de mizerii este cam dificil } si spatiul de emisii Tv din Romania .Mai ramane …LABE 1 de matrasit iar cu aia de pe la RTV si Realitatea, om traii si-om mai vedea , ca aia nu sint atat de periculosi chiar daca sint si acolo suficiente jagardele !

  3. Iancule dar stiai ca OTV-ul era la un pas de insolventa ?Pai nu-ti spuneam eu ca olteanu’ ala hotz nu-si da cu usurinta banutul din gheara ? Lasa-l , ca bine i-au facu ca i-au inchis postul .Pai asta n-a respectat nici o regula de televiziune de pe nicaieri, si-n plus de asta a fost unul dintre cei ce au contribuit la indobitocirea …fraierilor ce erau interesati de “emisiunile ” sale .Din pacate…foarte multi si …este cunoscut ca ” la fiecare secunda se naste cate un fraier ” ! Si sa-ti mai spun ceva : chiar daca-l baga si-n puscarie pentru 3000 de ani…nu-i va pare rau , deoarece la varsta lui si-a permis ce altii isi permit poate …dupa ce au riscat milioane si …risca inca .Donald Trump si-a cumparat Rolls sau yaht, sau helicopter…dupa mult timp…si dupa multi ani si asta dupa ce avea ceva cheag de la babaci! Diaconescu…de unde ma-sa a avut ? A muncit ? Vrajala de Buftea . A santajat in ” dreapta ” si-n ” stanga ” si asa a reusit sa …urce scara pana in top . De ce crezi ca se dadea Nastase de ceasul morii sa-i inchida ” televiziunea “?

  4. @Ionut: corect, trebuie curatat tot audiovizualul. Si presa scrisa. Zic io ca cel mai bine ar fi sa ramina TVR1 (asa, cit pentru stirile de seara si un film bulgaresc) si un singur ziar. Sa-i spunem Scinteia. :)

    Nu ma intelege gresit, e bine ca nu mai au licenta, erau mai mult decit o mizerie. Dar daca incepi cu de-astea gen curatat audiovizualul, ce spuneam eu un pic mai sus devine o realitate posibila.

  5. @Stefan nu e chiar asa. Exista multe productii media care pot fi urmarite..de pe la multe posturi: “Romania, te iubesc”, “Reporterii Realitatii”, Carmen Avram cu proiectul ei de la Antena 3, Teleenciclopedia, Radu Tudor..si multe altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *