Cine îl protejează pe Oprea?

De ceva săptămâni bune, pentru cine se uită cu atenție la tot ce se transmite prin online, prin media online, circulă o serie de materiale extrem de bine documentate, din care aflăm cum toți apropiații lui Gabriel Oprea, marele apărător al interesului național, au fost făcuți doctor, pe baza unor teze de doctorat ce sunt suspectate de plagiat.

Inclusiv doctoratul lui Oprea este sub aceeași suspiciune.

Un subiect suculent, cu multe detalii, știm deja că până și secretara lui Oprea e doctor al Academiei Naționale de Informații ”Mihai Viteazul”. Ba, mai mult de atât, secretara lui Oprea a primit cea mai înaltă distincție a statului român, Steaua României, în ianuarie 2015. Ea a mai fost decorată de două ori și de Băsescu.

Câte din televiziuni credeți că a preluat acest subiect?

Realitatea? Doamne ferește. Gușă e consultantul lui Oprea, Lavinia Șandru îi asigura vopseaua de păr.

Antena 3? RTV? Ai, pe naiba, păi fără Oprea, Ponta e pa.

Alte televiziuni? Niet.

Cam asta e mass media de la noi, una plină de viermi, cum bine scria cineva azi pe un site.

oprea

3 thoughts on “Cine îl protejează pe Oprea?”

  1. Cum cine-l protejaza pe Oprea ? ARMATA frate Iancu , ARMATA de lichele cu care s-a inconjurat , el insusi fiind o lichea !

      1. Ce dracu Iancule ? Am PRECIZAT : ARMATA DE LICHELE adica , PNL, PDL , PSD , PC , UNPR, PMP astia ai lui Geoana , astia ai lui Tariceanu si….chiar si UDMR . Despre ” partidul ” lui Dan Diaconescu…..poate sti tu ceva ca eu….

Leave a Reply

Your email address will not be published.