Cerşetorii 2.0

Multă lume mă întreabă ce am cu China Birta de îl urăsc atât de mult.

Aş vrea să lămuresc de la început că nu îl urăsc. Pentru mine, Birta este o nevertebrată, un om care peste câţiva ani va sfârşi acolo unde îi e locul..făcând campanii online la groapa de gunoi. Pentru că nu aduce niciun pic de plus valoarea societăţii în care trăieşte.

Tristeţea cea mai mai mare pentru mine este legată de generaţia tânără care se învârte în onlineul românesc. Şi care ar fi putut să fie ultima şansă pentru ţara asta.

Oameni open minded, capabili să vină cu idei noi, să caute să inoveze societatea noastră, să ne ofere alte modele şi valori de urmat. Au ratat şansa asta. Au preferat să se transforme în nişte cerşetori, milogi 2.0

Pentru o bere gratis, pentru o sticlă de apă, pentru o pungă de chipsuri, pentru un iaurt, generaţia 2.0 autohtonă şi-a vândut demnitatea unui cămătar jegos, care se foloseşte de ea cum vrea. Cu fiecare zi care trece îmi e din ce în ce mai scârbă de lumea asta online, de lipsa de personalitate a celor care o compun.

Istoria m-a învăţat că pe vremea comunismului mulţi români au suferit de foame, că părinţii noştri luptau să nu simţim lipsa bunurilor care pentru alţii erau o obişnuinţă. Din păcate, generaţia post-decembrie 1989 este mult mai săracă şi mai înfometată…

PS: Jale mare şi în rândul pseudo jurnaliştilor: până şi marele Şuţu se bagă în campanii cu chipsuri..deh..dacă Udrea nu mai are acces la fonduri..

cersetor 

Sursă foto: aici.

8 thoughts on “Cerşetorii 2.0”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *