Cererea în căsătorie perfectă

O floare. Deseori face parte din metoda noastră de a ne arăta afecțiunea față de persoana iubită. O floare semnifică foarte multe. Îi arăți afecțiunea și iubirea, iar dacă floarea este acompaniată și de anumite accesorii, poate însemna legământ pe viață. Poate sună un pic ciudat, însă așa este. Țin minte că, atunci când mi-am cerut prietena de soție, am făcut același lucru. Am fost la un restaurant și vorbisem dinainte cu managerii localului să mă ajute un pic, că să fac ceva special. Le-am dat inelul pe care l-au pus într-o brioșă cu dorințe. La început când a deschis brioșa, mesajul a fost ”Astazi, viața ta se va schimba!”. Mi-a plăcut enorm de mult reacția ei. ”Eh, sigur! Tâmpenii!”. După ce am servit felul doi a mai venit o brioșă tip desert, iar înăuntru era inelul și cererea de soție. Am apelat la flori de la o florărie online București și am comandat un buchet mare de trandafiri în combinații cu diferite plante pe care eu le-am considerat ok într-un buchet pentru o asemenea cerere. Imediat ce a deschis brioșa și a citit, a rămas fără cuvinte. Repede un bucătar mi-a adus buchetul, m-am pus în genunchi și am cerut-o.

Era așa de emoționată, chiar nu știa pe ce planetă e. O melodie a început să cânte în fundal, una romantică, iar atunci mi-a răspuns, ”DA!”. Pentru o astfel de cerere este foarte important să fi romantic și să apelezi la surse mici pentru a declara mesajul, deoarece simplitatea atrage. Alege un buchet de flori perfect. Eu am apelat la serviciile online. Am găsit o florărie online care m-a servit cu ce-i mai bun. Florile au venit într-o stare perfectă și, deși le-am avut cu 4 ore înainte de cerere, toate au rezistat perfect. Mi-a mai plăcut și faptul că au fost perfect împachetate,venind însoțite și de niște coșuri cu flori, separate, care se asortau cu buchetul. Inelul l-am comandat tot de pe net, am ales un model foarte interesant. O inimioară pe care scrie inițiala ei și inițiala mea.Iar deasupra, un mic fluturaș. Prețul nu a fost foarte mare, însă nici că m-ar fi interesat. La fel ca atunci când oferim flori.

Va invit și pe voi să faceți același lucru. Legați-vă destinul într-un buchet frumos de flori, fără a vă uita prețurile buchetelor de flori, chiar nu contează, și într-un inel care să va apropie pe vecie. Alege să îți legi destul cu femeia visurilor tale și să va ridicați împreună atunci când lumea pare împotriva voastră, să va iubiți atunci când ura se află în sufletul multora și să vă respectați, atunci când lumea oferă doar sentimente de ură. Recent i-am recomandat unui prieten să apeleze fix la serviciile la care și eu am apelat și mi-a spus că dorește să-și ceară prietena de soție. Astăzi mă voi duce la el să-mi spună mai multe detalii. Chiar sunt foarte curios și parcă am emoții mai mari decât el. Asta este frumusețea vieții. A oferi iubire, respect și tandrețe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *