Cele mai interesante accesorii pentru bicicliştii aventuroşi

Cele mai interesante accesorii pentru bicicliştii aventuroşi
Ciclismul a devenit un sport din ce în ce mai interesant de la cei mai mici copii şi până la adulţi, care preferă să îşi rezerve timpul liber pentru plimbările în natură, pe cele două roţi ale acestui mijloc de deplasare atât de interesant şi atractiv. Suporterii şi amatorii de ciclism adopta noi modalităţi prin care să îşi filmeze scamatoriile şi peisajele, mizând de fiecare dată pe dezvoltarea tehnologiei şi în acest domeniu de aplicabilitate.
Ştiaţi că studiile au demonstrat că mai bine de 45% din populaţia activă este pasionată de ciclism? Fie că deţin o bicicletă şi realizează trasee montane sau deluroase, fie că sunt amatori ai emisiunilor cu şi despre ciclism, aceste persoane conştientizează care sunt avantajele principale ale unui astfel de sport.

image
De asemenea, încă din cele mai mici etape de creştere, părinţii îşi învaţă copiii să meargă pe bicicletă, acest dispozitiv pe două roţi fiind unul dintre mecanismele şi jucăriile cu rol important în educaţia şi dezvoltarea copiilor. Cu alte cuvinte, o bicicletă îl ajută pe copil să îşi menţină echilibrul mult mai bine, îl ajută să îşi stabilească poziţia corectă în să şi îl ajută să îşi îmbunătăţească manevrele de direcţie şi control al echipamentului.
Mai apoi, odată ce este bun în manevrarea acestui mijloc de transport, poate dezvoltă abilităţi speciale ce ţin de performanţe, care îl vor ajută să participe la concursuri şi la trasee în ţară şi în străinătate, devenind un job full – time doar dintr-o simplă pasiune. Şi, că orice pasiune ce trebuie răsfăţată, ciclismul necesită unele echipamente tehnologice menite să pluseze adevărată valoare a unei biciclete.
Cele mai cumpărate accesorii pentru bicicliştii din întreagă lume
Pe lângă faptul că ciclismul pe o distanţă între 2-7 kilometri pe zi ajută la consumul a 2000-7000 de calorii, acest sport merită să fie apreciat pentru transformarea corpului, tonifierea să şi pierderea în greutate pentru cei supraponderali. În fapt, unele persoane îşi dezvoltă un talent în a practică ciclismul doar pentru a scapă de kilogramele în plus, lucru deloc rău pentru propria sănătate.
Accesoriile pentru ciclişti sunt recunoscute în întreagă lume, mai ales în ultimii ani, de când acest sport a devenit viral, iar pasionaţii se pot filma cu fiecare traseu îndeplinit, mişcare şi jonglerie realizată. Camerele video sport sunt un accesoriu necesar pentru fiecare ciclist şi sunt unele dintre dispozitivele ce pot fi achiziţionate online, la un preţ modic.
Fie că eşti pasionat de ciclism şi practici acest sport, fie că ai un prieten amator al sportului pe două roţi, trebuie să ai parte de unul din acele accesorii camere video sport menit să filmeze mijlocul acţiunii şi să redea filmarea secundă cu secundă pentru propriul interes sau pentru a fi împărtăşit cu ceilalţi sportivi. Desigur, utilizarea camerelor video sport pe cadrul bicicletei nu este ilegal, de aceea, dacă ai o bicicletă este musai să îţi achiziţionezi şi o camera la fel de performanţă.
În plus, pe suportul bicicletei un accesoriu GoPro va da bine şi vei atrage şi mai mulţi participanţi în locurile special amenajate pentru voi, cicliştii. Ai nevoie de un sistem de fixare al camerei pentru a susţine poziţia acesteia, indiferent de mişcarea bruscă sau de viteză minimă pentru acrobaţia pe care o vei execută. Şi, cum ştii că niciodată nu este de ajuns o camera, vei dori şi alte accesorii GoPro care să stea mărturie activităţii tale de ciclist.

image
De exemplu, şi mie îmi place să mă plimb pe bicicletă şi să vizitez natură în cele mai unice locuri, însă nu am şi curajul de a experimenta tot felul de acrobaţii, pentru că îmi este teamă. Dar îi apreciez enorm pe cei care reuşesc să facă acest lucru din pasiune şi îşi doresc să schimbe ceva în acest mediu atât de poluat datorită consumului de carburanţi, ce elimina noxe extrem de dăunătoare sănătăţii.
Un set de accesorii pentru bicicletă îţi poate redă momentul spectaculos în care ai fost protagonist
Pasionaţii de biciclete îşi pot echipa dispozitivul cu următoarele produse, regăsite într-un kit extrem de potrivit, printre care şi un colier din aluminiu pentru biciclete, un sistem de prindere GoPro şi un suport bicicleta GoPro, rezistent şi la apă, ideal pentru smartphone-uri. Acest sistem de accesorii pentru ciclism, cunoscut sub denumirea de „Equip my bike” costă puţin sub 200 de lei şi este ideal pentru cei care îşi doresc să imortalizeze momentele în care sunt protagoniştii unor scamatorii şi acrobaţii spectaculoase.
Implicit, oricine îşi achiziţionează acest kit ştie că are nevoie şi de cabluri de date pentru transferul filmuleţelor şi al imaginilor pe un laptop sau calculator, dar şi de o cască de protecţie. Referitor la ultimul accesoriu, mai nou pe internet am văzut o mulţime de tipi, dar şi ţipe care îşi filmează fiecare pas pe care îl realizează cu bicicletă în zonele mai puţin accesibile şi apoi încarcă filmuleţele pe internet. Mereu mă întrebăm cum reuşesc să realizeze acest lucru, până când, într-o emisiune am descoperit că răspunsul constă în căştile de protecţie ce au şi suport pentru a insera o camera sport video. Cât de ţări pot să fie aceste accesorii!
Ce îşi doresc cicliştii în aceste momente?
Cu siguranţă fanii bicicletelor îşi doresc dispozitive performanţe, sigure şi rezistente la impactul cu solul, de aceea optează pentru accesorii de calitate de pe site-ul smart-products.ro. Cu toate acestea, înainte de a trece la etapă de achiziţionare a accesoriilor pentru bicicletă, este important să se deţină o bicicletă. În continuare hai să urmărim care sunt cele mai importante caracteristici pe care trebuie să le deţină dispozitivul cu care te vei plimbă în natură şi alături de care îţi vei menţine silueta dorită.
În vederea achiziţionării unei biciclete, mai ales pentru zonele de munte, cicliştii caută o bicicletă cu suspensie pe faţă sau doar pe spate, pentru a susţine mişcările de echilibristică în orice circumstanţă. Cu alte cuvinte, nici bicicletele cu suspensie faţă-spate nu sunt de evitat, deoarece acestea implică susţinere dublă pentru traseele mai greu accesibile, dar şi pentru un plus de siguranţă în mobilitate.
În plus, treptele de viteză sunt luate în considerare, pentru că mişcările şi deplasările să fie efectuate în funcţie de zone şi de tipul de sol aferent. Nu se exclud deloc bicicletele cu trei până la şase trepte de viteză şi cele care au suspensii de proporţii.
Pedalarea trebuie să fie o mişcare ciclică uşoară şi să ofere coordonare mai precisă ciclistului, în aceeaşi modalitate în care se doreşte suport pentru sticlă de apă şi apărătoare pentru ambele roţi. Sistemul de frânare trebuie să fie unul din cele mai bune, să ofere oprire precisă şi pe roată din faţă şi pe cea din spate şi să fie în parametri normali pentru fiecare tip şi grad de activitate efectuat pe bicicletă.
Acum că ştii ce trebuie să analizezi atunci când îţi cumperi o bicicletă, ai în vedere să petreci timp plăcut, ore de relaxare în natură şi să iei ceea ce este mai bun de la o astfel de activitate, ce o poţi desfăşura outdoor şi indoor fără niciun cost, comparativ cu alte activităţi.
Pentru pasiunea ta, pentru sănătatea ta şi pentru energia de care ai nevoie în fiecare zi îţi recomand biciclete performanţe, iar în cazul în care eşti începător, atunci cu siguranţă am încredere că vei găsi ceva pe gustul şi bugetul tău. Distrează-te şi bucură-te de natură ce te înconjoară pe două roţi!

2 thoughts on “Cele mai interesante accesorii pentru bicicliştii aventuroşi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *