Cele mai bune tipuri de vata si alte materiale pentru izolatii, vin de la E-izolatii.ro!

Indiferent de tipul unui imobil, izolatia nu mai reprezinta de foarte mult timp doar o etapa optionala, ci mai degraba una standard.

Aceasta are o multime de beneficii si tocmai de aceea, atat constructorii cat si oamenii care locuiesc in diverse imobile, au inteles cat de importante sunt izolatiile de calitate. Acestea ajuta atat din punctul de vedere unui confort termic sporit, cat si in ceea ce priveste scaderea consumului de energie si a altor costuri aferente, cresterea rezistentei la intemperii a constructiei, cat si impactul pozitiv a sanatatii oamenilor din aceasta.

Izolatia poate sa fie de mai multe feluri, fiecare in parte avand atat avantaje cat si dezavantaje dar si preturi diferite bineinteles.

Izolatia care este realizata din vata minerala din sticla sau din vata minerala bazaltica este considerata cea mai buna optiune.

In momentul in care ne gandim la izolatia peretilor din exterior, aceasta trebuie sa fie realizata din cele mai bune materiale din punct de vedere calitativ, astfel incat eficienta sa poata fi una maxima. Atat vata minerala bazaltica cat si vata minerala din sticla, sunt doua materiale care permit si o excelenta izolare fonica, nu doar termica. De asememea, este recomandat ca acestea sa fie utilizate in special pentru izolatiile termice ale acoperisurilor si podurilor.

Ca si caracteristici principale, este de mentionat faptul ca aceste doua materiale nu sunt inflamabile, deci asigura o foarte buna protectie locuintei, in caz de incendiu. Vata minerala de sticla si vata minerala bazaltica, prezinta si o rezistenta extrem de buna la umezeala, asigurand protectie sporita impotriva mucegaiului si a igrasiei, sunt foarte rezistente si asigura o buna ventilatie fara a da voie microorganismelor sa-si faca aparitia.

Un al timp de izolatie, este reprezentat de izolatia cu fibre de celuloza. Aceasta izolatie este una dintre cele mai moderne variante, fibrele din celuloza fiind considerate ecologice. Astfel, pentru fabricarea fibrelor de celuloza necesare izolatiei, se utilizeaza hartia de ziar. Am putea spune cu alte cuvinte, ca izolatia cu fibre de celuloza, este una cat se poate de naturala, practic materia prima care ii sta la baza fiind lemnul,drept materie prima pentru hartie, avand proprietati foarte bune inca din cele mai vechi timpuri.

Probabil cea mai utilizata solutie in materie de izolatii datorita costurilor reduse, este izolatia cu polistiren expandat, adica acea zapada artificiala.

Dupa cum am precizat, costurile sunt mici si de aceea, este un material izolant extrem de cunoscut. Se poate utiliza peste tot in izolatia exterioara a peretilor exteriori si locuintei. Zapada artificiala ofera o foarte buna izolatie, insa,un mic dezavantaj comparativ cu vata minerala bazaltica si vata minerala din sticla, este reprezentat de faptul ca nu lasa peretii sa respire. De asemenea, placile din polistiren expadant sunt extrem de usor de montat, singurul lucru pe care trebuie sa il aveti fiind putina indemanare si un adeziv potrivit.

Polistirenul extrudat este o alta solutie in materie de izolatii, dar care se recomanda in izolatia fundatiilor, pervazurilor geamurilor sau usilor, in general in zone care sunt predispuse aparitiei umezelii, acolo unde se pot produce multe infiltratii. Acesta este un material tare dar care ofera o multime avantaje pe termen lung si in mod special, peretilor pe care ii protejeaza de infiltratiile de umezeala si asa mai departe.

Astfel de produse pentru izolatia imobilelor se pot achizitiona la cel mai bun raport calitate/pret, accesand site-ul celor de la e-izolatii.ro.

Acestia va pun la dispozitie o gama extrem de variata de produse pentru izolatii, produse de-o calitate superioara si disponibile la preturi foarte avantajoase, imparitite in urmatoarele categorii:

 • l Pachet termosistem fatada
 • l Pachet termoizolatii mansarda
 • l Izolatii seminee
 • l Izolatii tehnice
 • l Termosistem fatada
 • l Izolatii acoperisuri si mansarde
 • l Izolatii fatade ventilate
 • l Izolatii pereti de compartimentare
 • l Izolatii fundatii
 • l Izolatii acoperisuri tip terasa
 • l Izolatii pereti exteriori tip casete metalice
 • l Izolatii plansee si pardoseli

Experienta acestei echipe, e-izolatii.ro este una vasta, incepandu-si activitatea inca din anul 2005, fiind vorba despre o companie care are ca obiect de activitate importul si distributia de materiale moderne pentru izolatii in domeniul instalatiilor de climatizare, ventilatie si incalzire, cat si de diverse materiale de izolatii pentru constructii destinate cladirilor comerciale rezidentiale, industriale, hoteliere si pentru instalatii tehnologice.

Cele mai importante atuuri sunt reprezentate de profesionalism, rapiditate, seriozitate, precum si preturi accesibile care reprezinta o baza absolut fundamentala a firmei pentru ca clientii sa poata beneficia de tot ce-I mai bun. De asemenea, materialele si serviciile oferite sunt gandite astfel incat sa adupa un plus de siguranta in utilizare, calitate, promtitudine si in special, durabilitate.

Pentru toate detaliile atat despre produsele cat si despre serviciile oferite de catre cei de la e-izolatii, sunteti invitati sa accesati site-ul, unde toate acestea va sunt puse la dispozitie la numai un simplu click distanta.

Recomandarea mea personala este sa apelati la cei de la e-izolatii iar acest lucru il fac din proprie experienta, cand in urma cu aproximativ un an si jumatate am inceput constructia unei locuinte presonale. Fiind in cautarea unei echipe de profesionisti care sa imi poata furniza cele mai bune astfel de materiale izolante, i-am descoperit pe acestia la care intr-un final am si apelat.

De la podea, pana la pereti si pana la mansarda si acoperis, tot ce reprezinta izolatie termica si fonica in casa, a fost achizitionat printr-o simpla comanda de pe site-ul celor de la e-izolatii.ro si ma declar extrem de multumit. Astfel, va recomand si dumneavoastra sa achizitionati de la acestia si cu siguranta nu veti regreta alegerea facuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.