Ceasurile de mână- de la stilul sport la cel elegant

Deşi brand-ul Timberland este cunoscut publicului larg mai ales pentru încălţămintea produsă, care este foarte rezistentă şi de bună calitate, trebuie să ştiţi că acesta fabrică chiar şi alte produse şi accesorii, printre acestea numărându-se şi câteva colecţii de ceasuri Timberland. Cu o vechime apreciabilă pe piaţa de profil, compania fiind înfiinţată încă din anul 1918, Timberland a devenit de-a lungul anilor marca asociată cu rezistenţa, sportul şi mişcarea în aer liber. În aceste condiţii nu este de mirare că ceasurile Timberland se remarcă printr-un design sport, dar şi prin rezistenţă şi precizie. Acest tip de ceasuri sunt foarte potrivite persoanelor active, cărora le place să îşi împingă limitele cât mai departe şi care nu se tem de provocări.

Când vine însă vorba despre cunoscutele ceasuri Wesse, lucrurile tind să se complice puţin. Aşa cum susţin creatorii acestui brand, fiecare ocazie necesită un ceas, iar un ceas este în acelaşi timp o adevărată piesă de stil, dar şi o declaraţie personală. Brand-ul Wesse a creat şi continue să creeze ceasuri pentru toate gusturile, genurile, dar mai ales pentru toate ocaziile, în colecţiile sale regăsindu-se atât ceasuri cu brăţări din silicon pentru sportivi, cât şi ceasuri cu brăţări aurite pentru doamne şi domnişoare, dar şi ceasuri cu brăţări din piele de crocodil pentru domnii cu stil, etc. Aşadar, niciodată nu este suficient doar un ceas şi pentru fiecare ocazie posibilă există cel puţin un model potrivit. Mai dificil este să faceţi alegerea, deoarece designul tuturor ceasurilor Wesse este cu adevărat deosebit. Pe site-ul bestwatch.ro vă sunt accesibile colecţiile de ceasuri Timberland şi Wesse, alături de minunatele ceasuri Lacoste.

Celebrul crocodil simbol al brand-ului Lacoste nu mai apare acum doar pe articole vestimentare, aşa cum lumea s-a obişnuit încă din anii ’30, ci şi pe multe alte produse şi accesorii, destinate atât doamnelor şi domnişoarelor, cât şi domnilor. Nu a fost de mirare pentru nimeni apariţia unor foarte interesante colecţii de ceasuri, atât de damă, cât şi bărbăteşti, având celebrul logo inscripţionat pe ele. Ceasurile Lacoste se fac remarcate prin designul simplu, dar în acelaşi timp elegant şi rafinat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *