Ce purtăm vara această când mergem la plajă

Dacă vrei să arăţi cochetă chiar şi atunci când mergi la plajă, modelele clasice de şlapi s-ar putea să ţi se pară respingătoare. Cauţi ceva mai colorat, mai fistichiu, mai deosebit?Stiliştii s-au gândit să confere o nouă dimensiune şi banalelor sandale de plajă, însufleţindu-le cu accesorii una şi una. Pe de o parte, sunt aplicaţiile cu pietre, că nişte bijuterii, fundiţe, barete subţirele care vin legate cu o cataramă de efect. Acest gen de încălţări are avantajul că este foarte practic, fiind totodată perfect pentru mers pe porţiunile acoperite de nisip. Multe modele sunt fabricate din silicon şi asigura o purtare comodă – nici nu simţi că îi ai în picioare! Vara, la mare, îmi place să merg desculţă, o pereche de sandale din silicon sunt uşor de dus în mâna şi le pot încălţa atunci când nisipul devine presărat cu pietriş sau sunt prea multe fragmente de scoici care pot înţepa talpă.

image
Când voi merge dată viitoare la shopping, trebuie să nu uit să achiziționez şi o pereche de sandale pentru plajă colorate. Va îndemn să faceţi la fel, pentru că în momentul vostru de relaxare la mare, să puteţi să va bucuraţi din plin de confort sporit, în timpul mersului. Poţi achiziţiona chiar două perechi de sandale uşoare, una pentru zi şi una de seară, dacă vrei să scoţi complet din ecuaţie tocurile pentru party-ul de seară. Un model simplu, într-o nuanţă de bronz, poate arată suficient de cool la un outfit lejer, dar hoţ (fustă mini din blugi, pantaloni scurţi din blugi şi cămaşă etc.).
Şi bărbaţii pot opta pentru şlapi bărbăteşti moderni, cu branț din piele şi talpă din spumă, pentru un plus de aderenţa pe suprafeţele umede, alunecoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *