Ce faci când ți-e foame și nu ai timp să găteşti meniul preferat? Comanzi o pizza

beer-beverage-delicious-1246957După o zi lungă, petrecută la locul de muncă, ai nevoie de două lucruri: o cină cât mai consistentă și un somn relaxant și odihnitor. Oricâte reţete ai avea în minte, odată ce ai ajuns acasă și intri în bucătărie constaţi că ești prea obosit ca să mai poți face felul tău de mâncare preferat.

O mâncare, chiar și mai simplă, înseamnă timp pierdut, stat în picioare, și, în plus, de multe ori, tot din cauza oboselii acumulate, poate nici nu îți iese așa cum vrei.

Să ieși în oraș nu mai ești în stare, să găteşti ceva este deja prea mult pentru tine. Ce e de făcut? O variantă ar fi să comanzi o pizza la domiciliu.

Pizza comandată acasă este delicioasă și o poți mânca imediat ce ajunge

Pizza este potrivită pentru o cină consistentă, o poți mânca rapid și nu e nevoie să mai speli o mulțime de vase și farfurii după, plus că nici nu stai minute în şir lângă aragaz. Câteva felii de pizza vor fi digerate rapid de stomac, nu vei avea probleme peste noapte, vei avea și legume și proteine din carne; practic, o masă completă fără efort.

În plus, pentru a comanda pizza nu e nevoie să mergi nicăieri, ci doar ai nevoie de un telefon și nimic mai mult.

Firmele care livrează și preiau orice comandă pizza sunt disponibile în intervale orare destul de mari, iar pizza ajunge caldă la domiciliul clientului; așadar, serviciile de pizza delivery sunt eficiente și ieftine, perfecte pentru a mânca ceva bun în confortul locuinţei tale.

În momentul în care apelezi la firmele care se ocupă de livrări pizza poți comanda rapid orice tip de produs din oferta lor variată, se pot personaliza ușor aceste produse pentru ca fiecare client să fie pe deplin mulțumit.

Cei de la pizza delivery au grijă să ajungă în timp util la tine și să îți ofere livrări pizza exact atunci când vrei să mănânci ceva hrănitor și delicios.

De pe site-urile firmelor care livrează pizza se pot comanda și sosuri și salate sau alte tipuri de mâncare. Serviciile de calitate, rapiditatea livrărilor, diversitatea ofertelor din meniuri, gustul deosebit al produselor livrate, plata rapidă chiar și cu un card bancar, consultanţa de specialitate prezentă mereu pentru alegerea celei mai bune pizza, sunt, de asemenea, alte avantaje ale comenzilor direct la domiciliu de la aceste firme.

SpeedPizza livrează rapid orice tip de pizza la preţuri pentru toate buzunarele

SpeedPizza este una dintre firmele care livrează rapid orice comandă de pizza în București, produsele se pot comanda și din aplicația pentru mobil, la fiecare comandă se primesc bani care pot fi folosiți ca discount la comenzi viitoare.

Din aplicație se poate plăti și cu un card bancar, prețurile sunt accesibile, produsele comandate ajungând calde de fiecare dată.

Pizza este de tip italian, are blat subţire, pufos, crocant, se face pe loc, doar la comandă, toate ingredientele sunt proaspete și special alese pentru un gust desăvârşit.

În funcție de dorinţele clientului se poate comanda o pizză mică, de 24 cm, una medie, de 30 cm sau una mare de 40cm, sortimentele fiind foarte variate, cu carne sau fără, pentru cei vegetarieni.

Ofertele permanente permit clienţilor să comande o pizza și să primească încă una mică bonus, o bere, un suc, o altă pizza dacă se comandă trei, în funcţie de campaniile derulate. SpeedPizza mai poate oferi clienţilor și paste, diverse preparate, salate, desert, băuturi.

Pe site-ul lor se găsesc și liste cu alergenii din produse, programul de livrare e foarte bun, de la 10 la 23, de luni până duminică. Chat-ul online permite clienţilor să întrebe orice legat de comandă sau de produsele comandate, iar răspunsurile vin imediat și sunt oferite de oameni cu experiență.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *