Ce este un credit nebancar si cum te ajuta in cazul unei urgente?

Inainte de a intra in subiectul creditelor nebancare, trebuie sa ne gandim putin la situatiile cotidiene din viata noastra. Suntem asaltati, zi de zi, de responsabilitati si situatii de criza, care pot sau nu pot fi solutionate, in functie de contextul lor. Unele au nevoie de munca asidua, altele au nevoie de un umar de ajutor, iar altele au nevoie pur si simplu de niste bani. Chiar daca banii ni se par doar ceva care ne asigura confortul in societate, cateodata acestia pot face diferenta dintre solutionare si clacare. In cazul unei urgente medicale, de pilda, banii sunt mereu necesari, pentru orice tip de interventie, care poate nu e acoperita de asigurarea de sanatate. O pereche noua de ochelari, noua rochie pe care o asteptam mult, cadoul pentru ziua cuiva drag, un catel sau o pisica, toate acestea pot primi cateodata titulatura de urgenta, in sensul in care e acompaniat de ideea: Trebuie sa il am acum. Poate chiar este necesar, poate chiar nu mai poate astepta. In orice caz, o suma de bani in plus poate face diferenta. Cum intra in scena creditul nebancar? Simplu! Prin faptul ca nu este bancar!

Creditul nebancar vs. creditul bancar care este alegerea ta?

credite nebancare Asa cum a mai fost mentionat, marele avantaj al unui credit nebancar e faptul ca nu este bancar. De ce? Dupa cum se stie, in perioada asta de consumerism asiduu, cu toti suntem asaltati de banci, care te atrag sa iti faci credite peste credite cu care sa iti asiguri confortul. Fie ca e vorba de o masina noua, de un apartament, de o vacanta sau o calatorie scumpa, un credit pare sa rezolve ca prin minune problema. Ei bine, nu e chiar asa. Poate rezolva problema pe loc, dar cativa ani, poate chiar decenii, vei avea de platit mult si bine, sume considerabile. Dar stii deja asta, iar daca citesti acest text, probabil te intereseaza mai mult creditul nebancar. Sigur, imprumuturile rapide nebancare sunt, pana la urma, niste imprumuturi ca oricare altele. Iei niste bani pentru o perioada, iar la finalul acesteia, ii scoti din propriul buzunar, impreuna cu o dobanda, si ii returnezi. Cu toate acestea, detaliile conteaza, pana la urma, pentru ca:

  • Un credit nebancar are o dobanda mica, care nu te va ingreuna cu o suma colosala la finalul perioadei de creditare
  • Obtii creditul super rapid, chiar in 24 de ore, pentru a nu lasa rochia favorita de la reduceri sau catelul cu ochi mari sa iti scape printre degete
  • Il poti obtine online, simplu si rapid, gasind exact institutia financiara nebancara care iti ofera posibilitatea de a face credite nebancare rapide, in limta unor sume si a unor perioade

Iar lucrul asta din urma e cel mai important. Gandeste-te! Nu te vei ingreuna cu un credit de cine stie cate mii sau zeci de mii de lei, pe perioade colosale. Cu totii stim macar o persoana care s-a angrenat la un credit la vreo banca pana la pensie. Ceea ce este foarte riscant, mai ales ca nu stii ce se intampla de pe o saptamana pe alta, ca sa nu mai vorbim de pe un deceniu pe altul. Iti trebuie 500 de lei in plus pana la salariu? Perfect, ai completat un formular, ai trimis cererea, ti-a fost aprobata, ai banul in cont a doua zi. Daca ai facut pe o perioada de cateva zile, vei avea o suma infima de adaugat la cea initiala, iar daca faci pe cateva zeci de zile, tot nu vei ajunge sa platesti dublu fata de creditul nebancar initial. Ceea ce nu se aplica si in cazul bancilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *