Ce caută Frunzăverde în PNL?

Asta e prima întrebare care îmi vine minte la auzul ştirii că Frunzăverde pleacă din PDL şi va candida din partea PNL la alegerile de anul acesta…

Pentru moment, cred că reacţia publică nu va fi una pozitivă. Am şi primit astfel de reacţii deja: “cum adică să-l primeşti pe unul si sa-l faci candidat după ce te fute 4 ani ????”

Dar pe termen scurt, eu tind să cred că aducerea lui Frunzăverde va fi un câştig pentru USL. Omul are mulţi susţinători în PDL. Şansele de a sparge monopolul puterii din Parlament, de a vota o moţiune de cenzură, de a forţa debarcarea portocaliilor, cresc semnificativ.

eb21761e55d66295e005802f30e5a336_25b2fc64cf

11 thoughts on “Ce caută Frunzăverde în PNL?”

 1. Aaaaaa vine cu gasca dupa el….Asa daaaaa… :whatever: Si am sa rad si cu curu’ daca ” dupa” , al vor da afara liberalii :beer: …asta DACA il vor accepta ,ca Antonescu…spune …altceva. :sick: In orice caz Bratianu s-a rasucit deja in groapa …la auzul acestei vesti. :ban:

 2. Nu cred ca aducerea lui Frunzaverde in PNL este o miscare buna. Asta ca parere personala. Ca o parere generala, nu cred ca miscarea asta v-a folosi USL-ului, dat fiind repulsia pe care romanul o are azi (cred ca 80%), impotriva a tot ce a facut si face in continuare PDL.Pentru oameni simpli poate fi o deziluzie acceptarea in partid a lui Frunzaverde, oricum sunt destui oameni competenti pentru alegeri.

 3. Sa-l felicitam pentru ca a facut pasul !
  Pariez ca mai furiosi decit unii liberali sint chiar portocaloizii.
  De ce ?
  Pentru ca Frunzaverde a dat semnalul nu atit pentru portocaloizi, cit – mai ales – pentru electorat: CU ASTIA NU SE MAI POATE SPERA NIMIC !

  1. @Arogantu uite o parte pozitiva in ceea ce spui tu, la care eu nu m-am gandit. Intrebarea e: mai gandeste electoratul roman?

 4. Dar , ia gandeste-te,o miscare de cal ,,Traian,, n-ar fi posibila? In disperarea de a ramane agatati de putere, poate fi o manevra subtila. Conform principiului carmaciului, dezbina si stapaneste!

 5. Eu unul cred ca asistam la un mare BLUF organizat meticulos de securistii din spatele lui ba-secu! Orice om cu mintea intreaga REFUZA sa creada ca asa ceva ar fi posibil! Eroarea securistilor din randul pedeleprelor este urmatoarea: au incercat ieri, cu surle si trambite, crearea IMPRESIEI ca pedeleprele sunt in fata unui cutremur intern de proportii, dezertand la interval de cateva ore mafiotul de Slatina valcov( cunoscut mai mult ca sotul preacuvioasei sale sotii, trimisa de ba-secu pe centura politicii in februarie 2005 si reevaluta ulterior de acesta, fiind mai nou uneperista…), nemernicul asta mason din Caras Severin si jumatate(cica!) din primarii din Vaslui!!! Fratilor, asa ceva nu exista!!! Securistii ne cred prea tampiti incat sa inghitim pe nemestecate gogoasha asta! Este in mod evident o FACATURA SECURISTICA cu o unica finalitate: compromiterea opozitiei! Ar fi un imens scandal, politic si moral, ca astfel de jeguri portocalii sa fie acceptate in randul USL! Capcana intinsa de ba-secu si securistii lui trebuie intoarsa la fel de abil: baieti, vreti sa-l parasiti pe ba-secu cu adevarat? Foarte bine, fiti independenti! Dati pe goarna toate matrapazlacurile portocalii, turnati-va cenusa in cap dimineata, la pranz si seara, urlati la luna la cate potlogarii ati fost ,,siliti” sa participati, dar sa nu pretindeti locuri eligibile pe listele USL!
  Eu unul le-as adresa acestor nemernici ce acum joaca toti cartea ,,tradarii” un singur indemn: sa citeasca cu mare atentie ,,Apelul catre lichele” scris in ianuarie 1990 de un filozof care poza in intelectual, devenit in ultimii ani un jenant telectual basescian, care raspunde la numele de liicheanu. Si daca tot n-au inteles acel Apel, le propun sa nu uite celebrele cuvinte ale marelui actor Victor Rebengiuc din aceleasi zile tulburi de ianuarie 90, referitoare la hartia igienica necesara stergerii gurii dupa tonele de rahat mancat ani in sir.

  1. @Hendrix ce spui tu poate fi adevarat, dar, din pacate, pasul a fost facut. acum, nu ne ramane decat sa speram ca nu se va adeveri ce ai spus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *