Ce ai face cu 30.000 de euro?

Nu, nu îi primeşti de la mine, ca premiu dacă îmi răspunzi la această întrebare.

Încearcă să îţi imaginezi scenariul prin care, într-o zi oarecare, descoperi suma aceasta pe stradă, într-o geantă.

Sunt sigur că 99% din voi îmi veţi spune că vă veţi duce cu banii la poliţie, în speranţa unei fapte bune, pentru a demonstra că încă mai există oameni pentru care banii nu înseamnă totul.

Şi e bine aşa.

Dar cum te simţi când citeşti o ştire de genul:

Poliţia Bucureşti încă încearcă să îl găsească chiar şi după 3 luni de zile pe proprietarul unei genţi cu 30.000 de euro, bani care au fost găsiţi de un tânăr şi aduşi la poliţie”

Nu aş vrea să fiu în pielea ăluia de a dus banii la poliţie :)) )))

au-lasat-o-geanta-plina-cu-bani-in-centrul-comercial-unirea-din-capitala

8 thoughts on “Ce ai face cu 30.000 de euro?”

  1. @Ionut
    Ntz, ntz, ntz… asa crestin ortodox aparator inflacarat de bor esti tu? :O
    Daca nu era postul de prea-slavire a bor si de aratat cu deshtu’ la altii, mai ca nu te-as fi recunoscut :D

  2. Ianculeeee !!! Ai inebunit sau vrei sa ma inebunesti pe mine !!! Tu chiar ai pus botu la vrajala aia ? Pai geanta respectiva am vazut-o si eu…in acelasi loc anul trecut prin…septembrie parca .Ma da-i in mortii masii , tu chiar nu te-ai prins ca-i ” scoala ” !!! Ala , fraieru ala a cazut mesa, iar de dus la Politie …a fost nevoit s-o duca…pai ce crezi ca era chiar asa…de capul lui ? Singur pe tot bulevardul ? Cunosc statia unde s-a gasit geanta si…este de regula cam pustie insa, la blocul din spate sint cel putin doua camere de supraveghere, asa ca tipul daca avea de gand sa duca gologanii acasa la el{ asta presupunind ca n-aveau dispozitiv de urmarire fapt care m-ar mira al dracului de tare !} in loc sa-i predea Politiei ca un ” bun cetatean”…pai nu facea nici 20 de metri cu lovelele asupra lui ! Asta-mi aduce aminte de filmul ala B.D. unde Dem Radulescu pronunta apoteotic : “Daca gasim un …cu bani sunam imediat la 22.22….22 “!Chiar ma mira ca nu ti-a cazut fisa …tocmai tie ?! Ce dracu mai ca esti om serios …si liberal pe deasupra !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *