CCR a declarat constituțională Legea privind eutanasierea câinilor maidanezi

Se pare că faptul că a fost mușcat de o oaie l-a ajutat pe Zegrean, ca și pe ceilalți membri ai CCR să analizeze și să ia o decizie normală.  Legea privind adopția câinilor maidanezi, pentru că despre asta vorbim, nu despre eutanasiere în masă, a fost declarată constituțională.

Așadar, de acum încolo, lucrurile merg așa:

– adunăm potăile de pe străzi și le ducem în adăposturi. Sunt sterilizate și apoi, vreme de 7 zile, stăpânii lor pot veni să le revendice.

– după aceste7 zile, urmează alte 7 în care oricine poate adopta un astfel de câine. Și, atenție mare, se poate face și așa numită adopție la distanță, prin care practic tu plătești ca acel câine să beneficieze de toate condițiile într-un adăpost, fără să fie eutanasiat.

Și abia în ultimă instanță, dacă nici una din variantele mai sus enumerate nu reușește, câinele este eutanasiat.

Așadar, gata cu agitația pe acest subiect. Eventual, pentru o mai mare sănătate mentală a acestui popor, zic să îi exilăm pe unii ca Vadim, Paula Iacob sau Monica Pop.

PS: Iată că moartea acelui înger chiar nu a fost în zadar. Păcat însă că a fost nevoie de ea !

maidanezi PS 1: La fel de rapid ca atunci când mânuiește sticlele de Jack, Băsescu a promulgat deja Legea. Urmează să fie publicată în Monitorul Oficial și apoi poate fi aplicată, începând cu a 3-a zi

5 thoughts on “CCR a declarat constituțională Legea privind eutanasierea câinilor maidanezi”

 1. Vadim, Marinescu, Iacob, Pop au acum ocazia sa-si arata dragostea pentru animale. Sa-i adopte! iar timp de 10-15 ani sa le asigure hrana lor zilnica.

 2. Nu exista nicio problema de fapt:
  – bucuresteni 2 mil
  – pro eutanasiere 70% = 1.4 mil
  – anti 30% = 600 mii
  – javre = 60 mii

  O sa fie bataie pe maidanezi. 1 javra la 10 iubitori. Parca vad ca o sa se strige: dati cate o laba, sa ajunga la toata lumea.

  Oricum s-ar modifica procentele/cifrele, tot cu bataie iese… prea putini caini. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.