Cauţi o vestimentaţie inspirată? Elementul cheie sunt pantofii cu forme îndrăzneţe!

La săptămânile modei pentru vara 2016, s-au putut vedea colecţii îndrăzneţe, colecţii de pantofi cu accent pe latura confortabilă, dar şi creaţii caracterizate printr-un stil aparte şi o strălucire cum nu s-a mai văzut.
Modelele ultra moderne de sandale sunt acum accesorizate cu diverse elemente wow, precum: paiete, mărgeluţe, cristale sclipitoare. Dacă până acum bunul gust însemna că abundenţă de aplicaţii să fie limitată, designerii au întrecut restricţiile, iar la prezentări au putut fi admirate perechi de pantofi cu design-uri care ies din tipare. Se pune accent pe originalitate, iar farmecul unei ţinute de zi sau de seară poate fi maximizat prin purtarea unui model ce poate fi descris printr-un singur cuvânt: strălucire.

sandale-piele-cu-platforma-Lori-1-924x784
Ce se poartă? Stiliştii dau undă verde pentru încălţările stil gladiator cu şireturi care pot fi colorate, împletite, cureluşe subţiri etc. şi merg de minune la sarafane sau rochii lejere.
Un loc aparte îl ocupă tendinţele care se concentrează pe sandalele împodobite cu lanţuri, care se inspiră din subculturile goth şi punk. Cu ce le poţi asorta? Alege o rochie vaporoasă şi vei obţine un look cu adevărat cool!
Sneakersii continuă să fie în trend, aşa că dacă vrei să te simţi cât mai confortabil, şi să arăţi bine în acelaşi timp, poartă-i la blugi, pantaloni, fuste. Alte articole sport ce au făcut ravagii pe podiumuri sunt espadrilele cu talpă groasă, cu design cât mai atrăgător, prinţ-uri colorate etc.
Sandalele cu toc gros sunt preferatele mele. De aceea, am optat pentru un model mai simplu de sandale din piele cu platforma.Dar dacă vrei să te orientezi spre ceva mai deosebit, poţi caută modele cu tocuri-sculpturi, toc transparent sau platforme exagerate, însă realitatea este că nu îi poţi purta chiar zi de zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.