Cateva sfaturi pentru purtarea pantofilor stilleto

Orice femeie trebuie sa aiba in garderoba in garderoba macar o pereche de pantofi stilleto. Acestia sunt pantofii care chiar nu trebuie sa lipseasca. Daca vrei sa cumperi pantofi stilleto la preturi accesibile, pot incerca sa faci lucrul acesta si online, deoarece ai o multime de modele disponibile. Alege modelul potrivit si bucura-te de o tinuta frumoasa si eleganta.

Daca vrei sa iei in calcul o serie de sfaturi care sa te ajute in purtarea unor astfel de pantofi, iata care sunt acestea:

· Poarta pantofii stilleto intr-un stil minimalist

E bine ca atunci cand optezi pentru pantofii stilleto sa alegi o tinuta minimalista, care sa nu iasa in evidenta cu nimic altceva decat cu frumosii pantofi. Poti opta pentru o tinuta in stil masculin, care sa fie dominata de culorile alb si negru. Astfel ajungi sa ai o tinuta interesanta si sa scoti in evidenta pantofii.

· Nu purta pantofi stilleto daca nu stii sa mergi bine pe tocuri

Cand alegi o pereche de pantofi cu un toc precum pantofii stilleto, trebuie sa stii sa mergi pe tocuri. Daca nu stii, nu trebuie sa porti astfel de pantofi, ci trebuie sa alegi o pereche cu un toc putin mai gros, eventual cu platforma.

· Tine cont de locul in care vei merge

Conteaza mult si in cadrul carui eveniment vei purta pantofi stilleto. Daca stii ca participi la un eveniment care se desfasoara pe o suprafata cu pamant, nisip, pietris, mocheta de proasta calitate, etc. evita sa porti astfel de pantofi, deoarece poate fi un adevarat chin si poti avea parte de inchidente neplacute. Evita pantofii stilleto la evenimentele care se desfasoara in aer liber.

Acestea sunt doar cateva stafuri care ti-ar putea fi de mare folos. Tine cont de ele, iar daca mai ai tu altele, impartaseste-le cu noi.

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *