Cătălin Măruță, al 8-lea violator al fetei din Vaslui

Suntem, ne place sau nu să vorbim, o societate destul de bolnavă. Sufletește, spiritual, în tot ceea ce privește instituțiile fundamentale. Deși ne place să ne privim ca fiind o țară frumoasă ca o prințesă din povești, oglinda realității, de care ne ferim, ne arată în toată hidoșenia noastră.

Cazul fetei din Vaslui, ce a fost violată de 7 mizerii cu chip de om, este exact una din acele oglinzi. Care ne arată ce fel de oameni pot popula această țară, ce fel de educație primesc unii, care violează cu orele o fată, care nici măcar când aceasta leșină nu se opresc. Care apoi se uită cu tupeu în ochii noștri și ne spun că sunt mândri de tot ceea ce au făcut.

Caz ne arată și ce sistem judiciar infect avem. Ce justiție împarte dreptatea în această țară. Există un judecător care a decis că jegurile alea umane pot sta în libertate. Nu pot să nu mă întreb: omul acela, judecătorul acela, a mai îmbrăcat și azi roba și a intrat în tribunal gata să împartă dreptatea?

marutaviolatori

Caz care ne arată și ce goi la suflet sunt unii oameni. Care au găsit de cuviință să spună că de vină e tot amărâta aceea ce a fost violată, că sigur și-a cerut-o ea, că de ce umbla cu fuste scurte și s-a suit cu 2 sau 7 în mașină. Că lasă, că sigur i-a plăcut, că au auzit-o ei gemând ca în filmele porno.

Și nu în ultimul rând, caz care ne arată cât de abjectă este așa zisa mass-media de la noi. Ieri, la Pro TV, am văzut cu această fată, violată de 7 japițe, a mai fost supusă unui viol, în public, cu audiență probabil mare, de o alta jigodie a acestor 25 de ani. De o pseudo valoare a televiziunii, de un personaj macabru, cocoțat pe rahat, din care își hrănește familia și culmea, cu care satură alte câteva milioane de oameni. Vorbesc de Măruță, care, fără acordul familiei și al fetei, i-a dezvăluit acesteia identitatea, transformând o fată deja traumatizată într-o țintă vie și punând capăt oricărei șanse a acesteia de a se mai reface psihic, de a mai reuși să se reintegreze în societate. De a duce o viață normală.

De ce? Pentru că un mizerabil ca Măruță a făcut posibil ca toată lumea să o recunoască pe stradă și să se uite către ea, posibil și strigând: ”Uite-o pe aia violată!”

6 thoughts on “Cătălin Măruță, al 8-lea violator al fetei din Vaslui”

 1. C e te faci Iancule ca , Marutza are acordul scris al mamei si-al ficei sale ??? Ce te faci ca in pofida sfaturilor avocatei lor , acestea au acceptat sa apara pe sticla LA VEDERE ?! Un copil , a acceptat sa apara pe sticla LA VEDERE pentru a multumii celor ce-si declarau compasiunea pentru situatia in care-o adusesera acele bestii umane . Marutza…n-a facut altceva decat { dupa ce s-a blindat cu acordul scris si semnat } sa-si faca meseria , o meserie ingrata este adevarat insa , avem nevoie si d e vidanjori in societatea romanesca . Oare acei judecatori mai sunt inca pe functii ? Pai…daca Robert Cazanciuc inca este Ministrul Justitiei astia , de ce n-ar impartii inca dreptatea ? De toata scarba { de mai multa scraba decat emisiune a lui Marutza insasi } au fost politicienii ce , au mirosit momentul si au sarit rapid sa-si dea cu parerea ca sa vada prostimea ca ei sunt interesati de necazurile cu care se confrunta . Dar…nu ei sunt cei ce trebuiau sa aiva grije ca acest gen de fapte sa nu s e petreaca ? Cum ? Simplu prin legile votate de ei in acea institutie d e rahat numita Parlamentul Romaniei ! Nu cumva si acest gen d e ” cercetare judiciara ” d e care au beneficiat acei tipi este rezultatul ” legilor ” date pe picior ?

  1. @marian se pare ca nu are acest acord, ceea ce il face si mai vinovat, pentru ca a iesit public si a clamat asta.

 2. Sa nu ma-ntelegi gresit frate Iancule : nu-l pot suferii pe Marutza si “emisiunile ” sale si stiu ca , intr-adevar ” mass-media este abjecta ” . De data a sta insa…daca nu era mass-media ….Ai dreptate cand afirmi ca , asta-si hraneste familia si pe alti tipi din acea gramada d e rahat pe care sta cocotzat . Intrebare Iancule : VOI SLUJITORII BISERICII ORTODOXE ROMANE , VOI CE-ATI FACUT PENTRU A SPRIJINII …MACAR SUFLETESTE ACEA FATA ????? Nu sa-i vorbiti despre Dumnezeu { la ora asta cred ca-si pune foarte serios intrebarea daca individul exista cu adevarat sau este doar o gluma proasta } ci s-o consiliati spiritual si sa aruncati public anatema a supra acelor bestii cu chip d e om . Crezi ca , daca faceati asta { chestia cu anatema } ar mai fi indraznit membrii familiilor acelor nenorociti sa mai iasa pe FB exprimandu-si sustinerea vis-a vis de ” baietii ” lor si proferand amenintzari si injurii la adresa fetei violate ??? Abia acesta este al optulea viol frate Iancule , faptul ca voi BOR nu v-ati implicat desii este firesc : aveati alte treburi caci…nu-i usor sa cladesti ditamai catedrala mai ales ca , si asta-i cladita pe acelasi rahat din care se hraneste Marutza si neamul lui !!! 8)

 3. De ce-ti jignesti drept credinciosii cretino-ortodocsi? Nu ai auzit ca sunt copii cuminti care se duc in fiecare saptamana la biserica? Probabil aveau si 10 la religie. Cam la asta se rezuma adevaratele invataturi si efecte ale indobitocirii religioase: o poza frumoasa. Faptul ca moldova este zona puternic religioasa, doar un amanunt, bineinteles :D

  1. @sarcasticul zau daca stiu ce sa iti raspund la asta? :) adica, practic, mai ramanea sa spui ca PF Daniel e vinovat de viol

   1. Pai este, pentru ca perpetueaza indobitocirea prin religie. Religiosii de la tara practica sexul surpriza mai ceva ca-n ferentari. Ca de… educatia morala si sexuala in scoala este cah…

    Ia cu turma religioasa. Ai vazut ca sunt laudati ca fiind credinciosi :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *