Cât de tristă este viața lui Mircea Badea?

Cam atât de tristă:

Screenshot_208

Așadar, avem o jurnalistă, Ramona Avramescu, de la TVR, care, în cadrul conferinței de presă comune Trump – Iohannis, i-a pus președintelui american cea mai bună întrebare, cea care a scos de la el și confirmarea așteptată de lumea întreagă cu sufletul la gură, că America va respecta articolul 5 al Tratatului NATO.

De la acest moment, în mod corect și merituos, întreaga presă din lume a vorbit despre jurnalista din România care a reușit ce nu au reușit nici liderii statelor membre NATO. Elogii, aprecieri, vorbit de bine despre România. Ce face Badea, monumentul acesta de invidie care cred că dacă stai la o măsuță și te faci că citești de pe un laptop, ești jurnalist? Vine precum cel mai ofticos copil din curtea școlii și spune: ”Doamna, doamna, Gâdea este cel mai tare, cel mai șmecher, cel care a născocit această fabuloasă întrebare”.

Deh, când îți tot cumperi premii prin America, chiar începi să crezi că ești cea mai bună televiziune. Sper ca măcar cei de la CNN să dea o erată, doar sunt singurii afiliați la Antena 3.

Sursă foto: obiectiv.info

2 thoughts on “Cât de tristă este viața lui Mircea Badea?”

  1. Nu poate musca mana care il hraneste! Altfel ajunge iar badiguard pe la cine stie ce firma obscura. Lasa-l sa manance o paine amara…mai tarziuo va plange cu lacrimi de crocodil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.