Caniculă vs fântâni arteziene, un singur câștigător

Aerul sufocant e generat de noi, de fiecare din noi. De ura din noi, de furia din noi. De resentimentele din noi. Nu am mai văzut un om să zâmbească cu adevărat, din suflet, de ceva vreme. Toți suntem apăsați de grijile personale, de probleme multe și, în loc să găsim măcar un moment de respiro, totul pare că se agravează de la o zi la alta.

Vreau să fug, să evadez.

Atât am așteptat căldura verii, încât, atunci când în sfârșit a venit, cu a ei caniculă, nu mai știm cum să scăpăm de ea. Pentru că așa suntem noi, nimic nu ne mulțumește. Și, în toată această perioadă de caniculă, un element a fost laitmotivul tuturor: la toate buletinele de știri se făcea pe asfalt testul cu el.

image

În toate paharele, de pe toate terasele, de la malul mării până în Centrul Vechi era nelipsit. Din frigiderele românilor au ieșit la iveală milioane de frați de ai lui. Da, v-ați prins, vorbim despre eroul zilelor caniculare,cubul de gheață. De gheață pentru răcorit am auzit cu toții. Am văzut și cum gheața este folosită pentru artă, chiar la noi având parte, în fiecare iarnă, de construirea hotelului de gheață de la Bâlea Lac. Un obiectiv turistic ce atrage din ce în ce mai multă lume.

Ce să mai, deși întreaga lume deplânge soarta ghețarilor, noi am reușit să transformăm și acest element atât de impersonal în ceva plin de pasiune, de frumusețe, de util. Dar știați oare că gheața este folosită și în procedee industriale? Și dacă tot e gândim la răcoare, la metode de a scăpa de caniculă, imaginează-ți că stai la curte, că ai în jurul tău pomi care să îți facă umbră și în mijloc, ca un izvor căutat și de cel mai umblat om prin deșert, stă fântâna ta arteziană, gata să te poarte pe tărâmuri răcoroase.

Și ca să fie tot peisajul perfect, la cei de la Piatraonline.ro găsești și piatra naturală decorativă de cea mai bună calitate și la prețuri fără competiție. Pentru ca totul în jurul tău să îți creeze sentimentul unui mic paradis, al unui loc perfect pentru o evadare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.