Candidații PNL pentru București

În cadrul ședinței Comisiei de Unificare a PNL, ce a avut loc astăzi, au fost deciși candidații PNL pentru Primăriile sectoarelor 1, 2, 3, 4 și 5. Aceștia sunt:

Sector 1: Alexandru Nazare (fost ministru PDL în guvernul Ungureanu)

Sector 2: Dan Cristian Popescu (fost candidat USL la Primăria Sector 2)

Sector 3: Florin Ștefan Vasile (fost director DGASPS Sector 3)

Sector 4: Răzvan Sava (primar interimar al Bucureștiului)

Sector 5: Ovidiu Raețchi (deputat PNL)

Un singur comentariu am la această listă: mă bucură nominalizările lui Florin Ștefan la 3 și mai ales cea a lui Răzvan Sava la 4. Eu zic să fim cu ochii pe acești doi oameni, vor fi, nu am nici cel mai mic dubiu, parte a noii generații de politicieni, atât de așteptată.

florinstefan razvansavabun

5 thoughts on “Candidații PNL pentru București”

 1. Sava mi s-a parut ca a prestat decent in ce a iesit public, dar nu am stat sa-l urmaresc.
  De tipul de la 3 nu stiu inca nimic. Si cica e la mine-n parohie :)) )

  Restul candidatilor: PETARDE.

  1. @Sarcasticul cred ca in cazul lui Sava comunicarea foarte buna si in acelasi timp potentialul de crestere pe care il are. In sondajele interne era pe 3. Tipul de la 3, Florin Stefan, a pornit un razboi personal cu Negoita. In fiecare zi aduce documente incredibile despre ce a facut ala acolo. Vezi si tu pe facebookul lui

 2. Iancule , iti multumesc ! Cu aceasta postare mi-ai infrumusetat acest inceput de saptamana iar acum sunt sigur ca-mi va merge bine tot restul saptamanii . Am ras si cu curu’ frate , vorba lu’ Sarcasticu’ ! :D Deci , la PGMB …Ludovic Orban { va tineti de el ca spanzuratu’ de funie !!! } iar la 4 Razvan Sava { nu conteaza cat a dat cu muci’n fasole de cand este interimar } , la 5 , Raetchi { nici la asta nu conteaza ca l-au luat aia din Rahova cu huideo }, la 3 pe alde Stefan Vasile { pai cine dracu crezi ca-l va vota ma desteptule dupa ce-a trecut pe-acolo alde Negoita ? }iar la 1 pe Alexandru Nazare …la sectorul 1 ????? Pai ala-i sector boieresc Iancule , acolo trebuie un boier adevarat fratioare nu o facatura !!! Dupa boierul { c-a fost d e neam boieresc sau…cel putin asa pretindea } Chiliman sa vina pe nepun-te masa …vagabondul asta pupator d e cururi portocalii !?!Cine crezi ca-l va vota ? Si , avand in vedere faptul ca inca cel putin inca doi dintre propunerile PNL { pe dracu ale PNL } sunt fosti sau actuali sprijinitori cu acte …pe fatza adicatelea ai PDL sunt obligat frate Iancule sa-ti reamnitesc din bogatu-ti istoric al blogului , o postare din 17 Mai 2012 intitulata : ” Tupeul unei adunaturi de borfasi , pe numele lor PDL ” . Aud frate Iancu….aud ??????? 8)

  1. @Marian Raetchi e pe primul loc in fata tuturor. E cam singurul care are o sansa certa sa castige. Despre Nazare, nici mie nu imi place ca tristul asta a ajuns candidat, dar cine sunt eu? Despre Stefan Vasile, te invit sa il urmaresti cu atentie…vor fi suprize. Si ca sa lamurim si treaba cu PDL: Pentru mine, tot ce inseamna PDL care a condus Romania in vremea lui Basescu, cu toate lucrurile rele de atunci, raman o adunatura de borfasi, o mizerie.

   1. Iancule , iti apreciez sinceritatea si , chiar te cred fratioare . Totusi , o intrebare se impune : ce dracu mai cauti frate alaturi de aceasta adunatura de borfasi ? De ce nu candidezi tu ca independent { ca bani ai …ce crezi c-am uitat de aia 70.000 de coco ??? } caci, sunt chiar sigur de asta , macar stelistii si tot te vor vota iar asta ar insemna automat macar un post d e consilier pe-acolo ceva si crede-ma , nu-i de lepadat , se fac bani buni si dintr-astea !?! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.