Campioni am fost, campioni vom fi, FCSB București

S-a mai dus un sezon de Liga 1. Asta ca o informație absolut nouă pentru cei peste 80% dintre români care nu mai urmăresc fotbalul de la noi. Din diverse motive, fie că vorbim de calitatea din ce în ce mai scăzută sau din cauza faptului că drepturile de televizare ajung la televiziuni cu acoperire de cel mult un cartier.

steauacampioana

Campioana este Steaua. Sau FCSB. Sau cum i-o mai spune. Pentru mine e tot Steaua, indiferent de ce nume primește. Vorba ceea, eu sunt deja învățat cu schimbările astea, doar sunt penelist până la moarte :)) ) Dar nu are rost să fim aroganți, este un campionat câștigat, cel puțin dacă ne raportăm la tot ceea ce s-a întâmplat în returul acesta, fără merit.

Nu că ASA ar fi fost o câștigătoare mai meritorie, dar măcar au luptat mai cu vână exact atunci când conta, pe ultima sută de metri. Acum, asta e, așa cum spuneam și aseară pe Twitter, nu mai contează cum l-am câștigat, l-am adăugat la palmares (și noi și armata?) și să ne gândim spre viitor.

Care viitor, sub brațul ferm al lui Mirel Rădoi ”i-am bătut cu 3-2” se anunță cu adevărat epoca de aur a antrenorului-patron Gigi Becali. Așadar, vai de curul nostru.

2 thoughts on “Campioni am fost, campioni vom fi, FCSB București”

  1. Chiar daca opentru tine ” e tot Steaua “…nu mai este Steaua orice ai zice , mai ales acum cu Gigi in libertate . ” Noul ” antrenor -patron va avea grije s-o duca unde si-a intarcat Dracu copii !!!! :p

Leave a Reply

Your email address will not be published.