Demisia lui Cadariu, mai diluată ca dezinfectanții

Bun. Breaking newsul acestor ore este dat de demisia lui Patriciu Achimaș Cadariu. Da, e o demisie binevenită, de bun simț, dacă este să ne gândim la tragedia copilașilor morți la Argeș. Acolo trebuia să vină această demisie.

Lumea spune că demisia lui vine ca urmare a scandalului cu dezinfectanții. Ar fi cea mai mare prostie. Omul ăsta e în funcție de doar 6 luni, iar dezvăluirile lui Tolontan vorbesc de o mafie ce și-a construit întreaga rețea în peste10 ani. Atâția miniștri ai sănătății, premieri, președinți.

Ca să nu mai vorbim de Servicii, despre care aflăm că erau informate de această situație. Și care, la rândul lor, aruncă mârțoaga către premieri și președinți. În mod normal, povestea asta ar trebui să ducă la cele mai sonore arestări din istoria acestei țări. Și la proteste de stradă cum nu au fost vreodată.

patriciu_achimas_cadariu_73644400

3 thoughts on “Demisia lui Cadariu, mai diluată ca dezinfectanții”

  1. Apa de ploaie .Microbi in spital au fost si pe vremea comunismului si atunci dezinfectantii nu erau botezati iar spitalele actuale erau mult mai noi .Schimbam ministrul schimbam dezinfectantii schimbam cadrele medicale schimbam daca vreti si bolnavii si vom avea surpriza sa constatam ca infectiile nu vor disparea asa peste noapte .Concluzie :AR TREBUI construite spitale noi care sa foloseasca dezinfectanti de buna calitate . in aceste SPITALE AR TREBUI sa profeseze DOCTORI cu adevarat CALIFICATI ajutati de tehnica de ultima generatie .Asa ar trebui sa fie dar din pacate pentru ca nu sunt bani suficienti realitatea din sistem este cu totul alta.Bani poate ca sunt da ..uite o parte sunt bagati in catedrala , o parte in tehnica militara iar o alta parte in salariile demnitarilor si in contractele firmelor particulare ce fac afaceri cu statul ….pentru sanatate ramane un” nimic” amestecat cu coplata data de bolnavi.Poate ca asta ar fi adevarul ….tu ce zici?

  2. Si ce vrei sa zici cu asta , ca alde Candariu in acesti 10 ani , a trait pe Marte ? ” Serviciile ” zic c-au trimes informari insa…si Ponta si Ciolos si…fireste Candariu , se jura ca….nu fura !!! Curios asi fi insa sa aflu { fireste daca-i cu putinta } , de unde a primit pontul Tolontan , nu ca n-ar fi adevarat ca…se dovedeste ca e , insa…parca-i prea cu ochi si cu sprancene . Lasa-l dracului ca , totusi este doar un ziarist la…Gazeta Sporturilor deci , de unde !? Pe undeva Candariu are dreptate atunci cand spune ca , ” un sistem sanitar solid , profesionist avand profesionisti in componenta sa , se construieste ca ministru in minim zece ani ” , iar de la revolutia aia d e rahat ,in Romania , dupa stiinta mea pe la Ministerul Sanatatii , s-au perindat mai multi ministrii decat pot eu numara si…au facut si ei cam ce-au putut mai ales ca…NIMENI ALTCINEVA NU FACEA NIMIC . ” Pe timpul lui comunismului ” cum spunea MARIAN era simplu : s e inchidea spitalul , bolnavii erau transferati la dracu in praznic si erau facute dezinfectii la sange dupa care…spitalul isi relua activitatea .Acum daca inchide careva vreun singur spital pentru o ” chestie marunta ” cum ar fi dezinfectia , dezinsectia si deratizarea …se gasesc destui care s a zbiere ca-i manevra politica a cuiva iar cadrele medicale ale acelui spital vor iesii automat in strada pentru asi striga nemultuirea . Au ajuns aia din afara sa nu mai primeasca bolnavi din Romania deoarece le este frica opamenilor sa nu fie si ei molipsiti d e bolile cu care romanii vin in afara bolilor declarate . N-avem bani pentru ” sanatate ” , aceasta costa mult este adevarat insa…bine ca avem bani pentru ….alesi , eventual pentru vreo autostrada 8) !

Leave a Reply

Your email address will not be published.