Ca de la Dottore la Doctor, Oprescu vrea, Ponta o dă – candidatura la prezidențiale

Prezent la o sesiune de spălat pe creier marca pastorul Gădea, doctorul Oprescu a anunțat că este oricând gata să candideze pentru poporul pesedist, dacă poporul i-o va cere. Și asta chiar dacă are atâtea proiecte de terminat în București.

Acum, poți înțelege că omul simte nevoia să mai vadă încă o dată cum e fraierești lumea cu independența sa și în același timp să ajungi președinte fără să fi făcut nimic notabil în cariera ta politică. Tupeul nu îi lipsește lui Oprescu, cel care se poate lăudă doar cu niște recorduri mondiale la cârnați și Moși Crăciuni, dar cu un București ce seamănă cu un Kandahar unde rachetele chiar și-au atins țintă.

Cât despre Ponta, la el lucrurile sunt simple: acceptă drept candidat pe oricine vine și îl salvează pe el. Căci el asta crede, că va scăpa de dosarul Duicu dacă nu intră în cursa pentru prezidențiale. Trebuie să fii tare naiv să crezi așa ceva, ca să nu spun prost de-a binelea.

oprescu-ponta_78146500 Update: DNA a ieșit cu o confirmare oficială a faptului că ministrul Justiției, Robert Cazanciuc a propus-0 pe judecătoarea Ponea în conducerea DNA. Nu cred că e bine, Dottore !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *