BREAKING: Victor Viorel Ponta s-a întors în România

La ora 10.20, pe scările de la Palatul Victoria, sprijinit în cârje, cu bărbă, slăbit, și-a făcut apariția Victor Ponta. Acesta a fost așteptat de Rovana Plumb și de Gabriel Oprea.

Bun. Exilul s-a terminat. Acum să înceapă circul. Deja zvonurile se succed cu o rapiditate incredibilă:

– parlamentarii PNL au primit interdicție de a pleca în vacanță, la solicitarea lui Iohannis, care vrea să rezolve repede problema instalării unui nou guvern.

– cică Ponta își va da demisia la începutul săptămânii viitoare. Iar numele primului ministru ar fi cu adevărat o bombă. Asta în ciuda faptului că PNL va merge tot cu Predoiu ca propunere.

victor-ponta-carje_43637600

2 thoughts on “BREAKING: Victor Viorel Ponta s-a întors în România”

  1. Al dracului pisoi…parca s e intorcea d e pe frontul din Ucraina sau din prizonierat !Ba Iancule…chiar nu va sta in gat s-o tineti gaia matzul cu alde Predoiu ????? 8) Adica , in tot PNL-ul ala { pe dracu PNL…PDL Iancule } nu gasiti si voi unul , macar unul atat d e bun incat sa-l nominalizati ca Prim Ministru ??? Bunaoara…Ludovic Orban ca tot este el bun la lins in tender . L-a lins pe Basescu a continuat cu Antonescu apoi l-a lins in dosul teutonic pe herr Johannis iar acum o linge de zor pe Alina deci…are expertiza omul 8) !Altul mai bun , nici nu meritati voi “PNL ” si mai ales : nici nu meritam noi romanii .

Leave a Reply

Your email address will not be published.