BREAKING: Victor Ponta a demisionat!

Bun. S-a rezolvat unul din numele de pe listă. Poate cel mai important. Dar mai sunt încă multe nume pe listă, care trebuie să continue treaba asta:

Ponta

– Piedone

Oprea

Întrebarea, legitimă zic eu, este: strada pe cine vrea prim ministru?

12193811_723165447814315_7715323311717644310_n

Update: Ponta: ”Depun mandatul întregului guvern”. Ca atare, și Oprea e pa.

3 thoughts on “BREAKING: Victor Ponta a demisionat!”

  1. Bună! Părerea mea (care poate nu va fi pe placul multora), este ca acțiunile, “revolta” nu ar trebuii să se oprească aici. Nu pot să cred că cineva întreg la cap și-l mai dorește pe Iohannis ( și vorbește o persoană care l-a votat cu multă speranță acum un an). In aceste 8 luni/un an de zile nu a facut nimic. Și nici nu a trebuit să facă ca să îmi dau seama cine sunt hienele din spatele lui : oameni (mai bine zis javre) care au furat țara ani la rând și o vor face cum au ocazia (plus că și ei ca frații lor PSD au dosare la DNA) și o antipatică care nu știu ce caută în politică, Ghorghiu (și sunt feministă). Nu știu ce ar trebuii făcut, dar părerea mea este că dacă vor venii cei de la PNL, va continua sistemul și nu se va schimba nimic. Nu aș vrea să cred că șarlatanii ăia și-au îndeplinit visul prin moartea unor tineri care aveau mintea mai luminată decât ei.

  2. Iancule… este o victorie a la Pirus insa , este totusi o VICTORIE c-am reusit sa scapam de Pinnochio ! Intrebare Iancule : pentru ce-a fost nevoie sa pierdem un guvern { bun sau rau…ramane d e discutat } pentru a reusi sa scapam de un singur om , Gabriel Oprea care , pe deasupra nici macar n-a avut bunul simt sa-si dea el singur demisia de….” onoare ” ?? Acum Iohannis va ” avea guvernul sau ” ca l-a facut ma-sa cu guvern probabil insa… aseara { c-am fost si aseara } s-a strigat inclusiv …. ” Asta-i ultima sansa Johannis ” ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.