BREAKING – Rezultate Exit Poll CCSB alegeri locale 10 iunie 2012

Bucureşti:

Sorin Oprescu 65.8%

Silviu Prigoană 15.7%

Nicuşor Dan 6.8%

Irinel Columbeanu 0.1%

 

Vot politic:

USL 62.4%

PDL 16.3%

PPDD 7%

Nicuşor Dan 4.3%

 

Cluj

Emil Boc  40.3%

Nicoară Marius Petre 43.1%

 

Vot politic:

USL 43.7%

PDL 35.9%

Nu cred că mai are rost să discutăm. USL a spulberat PDL peste tot. Inclusiv în fiefurile PDL tradiţionale. La Bucureşti Udrea a fost umilită, la Cluj, Boc a pierdut. Aşteptăm în continuare rezultatele de la Dâmboviţa.

PPDD e exact acolo unde trebuia să fie – 10% la nivel naţional. Vă mai aduceţi aminte de sondaje care îi dădeau cu 18%? Cât despre Nicuşor Dan, nu cred că va lua mai mult de 5%. Eu l-aş face bun de plată pe Manafu.

În ţară, peste tot unde a fost cazul, a câştigat  candidatul care nu a fost al PDL. Aşa cum spuneam cu câteva zile în urmă am curăţat ţara de mizeria portocalie.

Discutăm mai pe larg, de mâine.

4 thoughts on “BREAKING – Rezultate Exit Poll CCSB alegeri locale 10 iunie 2012”

  1. Ai vazut ma…ca Nicusor Dan a luat mai mult de 3% ? Pacat ca n-am pariat cu tine …ma pricopseam ! :smirk: Eu sincer asi fi votat pe ala al lui Dan Diaconescu dar….Pe ala il cheama …Richard !Pai ce …cat de nebun sa fiu incat sa ajung sa votez pe unul pe care-l cheama …Richard ?Iar muia pe care a luata-o Sulfina…Ma simt de parca i-asi fi dat-o eu !!! :satansmoking: :beer: :smirk:

    1. @marian a luat mai mult de 3% dar, ca sa fim sinceri pana la capat, nu a luat nici macar cate semnaturi a strans:) Cat despre Sulfina, e bucuria ta, ti-o impartasesc:D

  2. Nicuşor Dan a obţinut doar 9.17% pentru că nu a fost mediatizat. În 2016, dacă va candida, sigur va câştiga!

    1. @anonim sa nu ne grabim. eu zic ca la numaratoarea finala nu trece de 7%. Cat despre o alta candidatura…sa-l fereasca mintea cea de pe urma

Leave a Reply

Your email address will not be published.