BREAKING: Raportul MCV pe Justiţie, ediţie revizuită de Pora şi Turcescu

Mediafax dă pe surse câteva din concluziile ce vor fi prezentate azi în raportul MCV pentru România.

Eu unul nu pot să cred că acolo se menţionează lucruri precum cele de mai jos:

“CE cere asigurarea de reguli efective împotriva persoanelor sau mass-media care aduc atingere instituţiilor publice sau sistemului judiciar, iar Consiliul Naţional al Audiovizualului trebuie să ia măsuri pentru stabilirea şi întărirea codului de conduită.” – deci, cum ar veni, să dăm drumul la cenzură. Sau, mai pe româneşte, hai să închidem Antena 3.

“În ce priveşte procedura de selecţie a procurorilor pentru numirea în funcţiile de conducere la Ministrul Public, CE spune că trebuie să se înscrie cât mai mulţi magistraţi, procedura de alegere a procurorilor şefi să fie transparentă, fiind necesară o opinie pozitivă a Consiliului Superior al Magistraturii” – adică Hăineală şi gaşca să dea avize negative până când se hotărăşte şi Pivniceru să îl nominalizeze pe Morar.

CE ia act de existenţa unor intimidări la adresa ANI, ICCJ sau CCR”

Eu sper ca Ponta şi cei vizaţi din guvern să iasă cu o declaraţie responsabilă, dar demnă, vizavi de un raport mizerabil, care, aşa cum am scris şi în titlu, pare o ediţie revizuită şi corectată de Pora şi Turcescu.

vivianneredding

4 thoughts on “BREAKING: Raportul MCV pe Justiţie, ediţie revizuită de Pora şi Turcescu”

  1. Jos cu UE!
    Uniunea vamală Rusia, Kazahstan şi Belarus e viitorul vostru.

    Ei nu o sa critice dobitocii care avand majoritatea nu pot face, pe cale legala, nimic cu ea.

  2. @all anti-europenilor. Lasa ca pune Cacovei mana pe voi, acum ca UE i-a dat libertatea sa decida ce avem voie sa spunem si ce nu :)) ))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *