Breaking: DDTVOTV, live și în direct din Capela Sixtină

Că tot trăim niște vremuri cutremurătoare, nu putea lipsi din peisaj și Dan Diaconescu. Care vine cu o veste șoc și groază:

”Studioul este chiar într-o clădire a Vaticanului. Este un fel de biserică, iar la parterul acestei biserici avem noi 500 de mp. Nu-ți închipui că este un spațiu prea mare. Este cam cât aveam înainte în garsoniera din Piața Romană. Oricum, din Italia va fi realizată doar emisiunea mea.”

Așadar, aștept cu nerăbdare prima emisiune a lui domnu Dan și invitatul său surpriză, Papa, cel care ne va spune și pe unde e Elodia.

webteh_dan_diaconescu_otv_2

12 thoughts on “Breaking: DDTVOTV, live și în direct din Capela Sixtină”

 1. Paul ??? Parca avea numele de Francisc dar la voi popii…va schimbati numele ca pe chiloti , de cum ajungeti mari arhonti ! Insa DD …chiar si daca este o camera acolo , intr-o cladire c e apartine Vaticanului chiria costa enorm ! Va ramane Diaconescu doar cu izmenele de pe el daca si-a bagat boii in card cu Biserica Catholica din Vatican ceea ce , n-ar fi tocmai rau .

 2. Ce ti-a facut DD, ca stiu ca ai un dintisor impotriva lui? A abuzat de tine pana sa o faca daniel? :)) ) Omu’ e om de presa si a facut performanta, creand subiecte si stiluri. Ca a mirosit nivelul si cererea care nu convin dar sunt reale, partea a doua. Pe domeniul asta a facut performanta si bani. Cum a facut si Prigoana cu gunoaiele (cu mai multe manevre cu statul) si face bani din ceva ce suna naspa si i s-a pus eticheta de gunoier.

  Ca tot vorbeai de tv si prieteni de-ai tai… Imi amintesc ca faceai misto de Chinezu’ ca o sa aiba emisiune tv pe un post fantoma. De ce nu vorbesti cu mpfj daniel sa-ti dea un slot pe trinitas tv? :D

  1. @nevermind nu aveam nimic impotriva lui pana la magaria cu Oltchim. Ala a fost momentul in care mi-am dat seama ca omul este un pericol public incredibil

 3. Mea culpa : am gresit din pricina de graba la tastare ! Am confundat numele lui Szasz Sebes Paul …am crezut ca tu ai spus ca pe Papa al cheama ….Paul !

  1. @nevermind otv-ul il vroiam inchis pentru ca il consideram etalonul mizeriei in mass-media. Iata ca mizeria s-a propagat insa peste tot. Iar DD a fost un deschizator de drumuri

 4. @ Ionut

  Etalonul jegului moral este bor, te rog. OTV-ul macar era asumat si nu cred ca DD a negat vreodata targetul. Daca te uiti pe piata acum, vezi numai otv-uri “quality”. Daca luam o curva asumata de coltul strazii si una de club, eu o platesc pe prima pentru prestatie si atat, iar tu o iei pe a doua de nevasta si o injuri pe prima ca e curva. Probabil asa o fi crestineste =)) )))))))))

  1. @nevermind imi pare rau,dar stii ca aici ne despartim categoric ca opinie. Pentru mine BOR nu este nu si va fi niciodata etalonul jegului moral.

 5. @ Ionut

  Pai e ok, ca nu ne despartim deloc ca opinie si suntem de acord. Eu am zis ca bor este etalonul jegului moral si tu ai zis ca PENTRU TINE, nu este. Pot sa-ti respect opinia _personala_ care nu schimba _realitatea_ spusa de mine :)) ))))))))))))))))))))))))

  PS: Ziceai ca-mi simti lipsa? :)) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *