Black Friday la eMAG – ”Ziua cu cele mai mari reduceri din an” e aici ! (P)

Ți-ai făcut planuri vreme de un an de zile. Ai tot așteptat să apară produsele cele mai bune, ți-ai verificat wishlistul rămas nebifat de la Moșul grăbit de anul trecut și acum ești gata de bătălia supremă !

Black Friday a venit. Iar tu chiar nu trebuie să ratezi ziua cea mai fun de cumpărături. Dat fiind că, știm deja, o să fie o mare nebunie, cei mai importanți pași pe care îi ai de făcut acum sunt:

Pune din timp pe listă produsele dorite;

Intră în contul de client şi completează deja adresa de livrare – asta ajută la plasarea comenzii mult mai rapid;

Nu rata restul ofertelor din site!

eMAG va avea reduceri la peste 650.000 de produse, vor fi oferte de la peste 850 de selleri din Marketplace, deci ai de unde alege tot ce îți dorești.

emag

 

Stocurile eMAG pentru Black Friday:

17.000 de televizoare

60.000 de telefoane mobile

10.000 de frigidere

15.000 de laptopuri

20.000 de jucării

25.000 de parfumuri

2.500 de scaune și canapele

8.000 anvelope

15.000 de cărți

4 thoughts on “Black Friday la eMAG – ”Ziua cu cele mai mari reduceri din an” e aici ! (P)”

  1. La cate reclame ai promovat…chiar ar fi pacat d e nu ti-ai face Revelionul si…chiar si Sf. Vasile , prin Dubai frate Iancule ! Pune banutzul { mult sau putin chiar nu conteaza } la ciorap frate Iancule ca…nu se stie cand ti-or bate aia de la DNA la use 8) . Doar ” prietenul ” tau Chinezu mai avea obiceiul asta si , doar faptul ca ala era un ” piscotar ” nenorocit iar matalutza te arunci la potul ala baban va mai diferentiaza…fireste si faptul ca , ala era PDL-ist convins dar …. oricum , acuma sunteti colegi de partid nu-i asa !? 8) .

  2. Cam toate ofertele bune s-au vandut extrem de repede. Site-ul a pronit undeva in jurul orei 8:10, daca nu ma insel, in cateva minute deja ceea ce parea mai tentant era dat. Totusi au fost o multitudine de oferte foarte bune si am reusit sa cumpar cateva ceva din ce m-a interesat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.