Biroul, un loc minunat dar si un loc neplacut

Biroul, un loc apreciat de foarte multa lume, dar in acelasi timp un loc ce anumitor persoane le creaza vise neplacute. Noi astazi ne propunem sa iti aratam cum iti poti face din biroul tau, un loc minunat unde sa vi cu drag si sa lucrezi.

Pentru a reusi acest lucru noi iti propunem sa incerci sa incepi cu lucruri marunte, ce te ajuta sa lucrezi mai usor, produse birotica, cum ar fi pixurile/ creiaonele mecanice( cauta unele ce scriu mai usor, cu o forma ergonomica, ce poate fi prinsa foarte bine in mana, cu un design placut, ce te face amuza sau care iti creaza o stare de relaxare, si un un material placut la atingere), de asemea un alte obiecte  utilizate foarte des in birou si care cateodata dau dureri de cap, sunt obiectele de papetarie.
ES-623916
De obicei hartia se gaseste in cele mai nepotrivite momente sa se blocheze, in cele mai multe cazuri este din cauza procesului prin care aceasta este facuta, din acest motiv , noi iti recomandam o hartie bussiness sau chiar premium, una de o calitate superioara, ce nu se inticneaza si care este putin mai groasa. Un alt element de care ne lovim mai mereu, sunt micile obiecte ce ne ajuta la organizare fie ca vorbim de organizarea documentelor, sau de organizarea noastra( cum ne organizam activitatile), acestea se pot face intr-un mod mai usor cu ajutorul unor blibliorafturi si  cutii de arhivare pentru dosare, iar pentru activitatile noastre putem folosi diferite etichete autoadezive, sau chiar o tabla magnetica de tip flipchart, ideala pentru scrierea activitatilor zilnice, fiind foarte practica datorita materialului din care aceasta este facut si prin prisma faptului ca poti scrie si sterge de cate ori vrei, fara a ramane urme.

De asemenea pe langa produse birotica, un rol foarte important joaca si decorul, incearca sa dai o pata de culoare biroului tau cu cateva plante. Sper ca sfaturile mele sa te fi ajutat in crearea unui spatiu mai placut si mult mai util.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *