Bijuterii handmade, cadoul perfect

Pentru că, ne spune şi istoria, încă din cele mai vechi timpuri, omul a căutat să îi ofere femeii iubite cele mai frumoase bijuterii, pentru a intra în graţia ei. Ca atare, putem spune, fie doar şi în glumă, că bijuteriile reprezintă cea mai veche formă de mită acceptată, fără de care nu ştiu cum am fi evoluat noi ca societate.

V-aţi întrebat vreodată oare cum ar fi fost relaţia dintre cele două sexe dacă nu existau aceste monede de schimb, cum ar fi florile, bijuteriile, banii? În ziua de azi pare de-a dreptul incredibil că în alte vremuri, în relaţia dintre bărbat şi femeie au contat mai mult vorbele, sentimentele, faţă de orice altă formă de bunuri materiale. Şi că relaţiile din acele vremuri erau mult mai solide, tocmai pentru că prima sentimentul în faţa banului.

Azi, dacă nu cheltui câteva mii de euro pentru a satisface pretenţiile domnişoarei, poţi fi sigur că în curând aceasta îşi va căuta alinarea în alte portofele, pardon, braţe. Şi dacă tot suntem la momentul unor mărturisiri, trebuie să recunosc că eu am dezvoltat o adevărată imunitate faţă de acest gen de femei, adevăraţi rechini materiali, care sub zâmbetul lor inocent îşi stabilesc planul de atac pentru a fi cât mai mulţumite financiar. Ce să-i faci, sunt unul din cei care încă mai cred în romantism.

bijuterii_havana

ŞI dacă tot cred în el, cred şi în puterea gesturilor frumoase şi surprizelor făcute persoanei iubite. Iar pentru asta vă recomand un site de un puteţi cumpăra nişte bratari extrem de frumoase, pentru toate gusturile şi buzunarele, de la Regal Gold magazin online. Cum eu am o minte mai specială:)) ), trebuie să recunosc că îmi face cu ochiul acel pandantiv în formă de cătuşe.

Deh, la câte arestări operează DNA în ultima perioadă, mă pot lăsa şi eu arestat de iubită, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *