Biblioteca cu 8000 de cărți

Nu e așa că sună de poveste? Să ai în jurul tău numai cărți, să poți, la orice moment din zi, să îți alegi cartea preferată și să o citești pe nerăsuflate, neștiind când a venit noaptea și când se făcu din nou dimineață.

Nu ți s-a întâmplat niciodată să te captiveze atât de mult o carte, încât să lași orice altceva baltă și să o citești dintr-o răsuflare, indiferent cât timp ți-ar lua? Mie chiar zilele astea mi se întâmplă acest lucru, când m-am reapucat să citesc ”Căderea Constantinopolului” de Vintilă Corbul. O carte care m-a fascinat și când eram în liceu, dar pe care acum o citesc mai mult fascinat de modul cum sunt descrise personajele istorice ce au fost parte a celui mai tragic moment din istoria lumii, Căderea Bizanțului.

image

Și nu este singura carte care mi-a creat această stare. Practic, o carte bună este ca un drog. Te poartă într-o lume de vis, timpul se comprimă, nici nu simți când trece o zi. Mintea, sufletul, tot ceea ce ești tu par a fi fost alimentate cu un elixir secret ce le menține mereu tinere.

Și pentru că nu vreau să fiu egoist și să păstrez doar pentru mine, vă invit pe toți să vă bucurați de o colecție de peste 8000 de titluri, cărți din literatura română și internațională, best selluri și cărți care înseamnă tot ce are mai frumos literatura universală. Pentru mai multe detalii, cei dornici vă rog să îmi lăsați un mesaj aici și vă spun cum puteți intra în posesia lor.

Nu, nu vă faceți griji în ceea ce privește depozitarea, nu e nevoie decât de un stick de memorie, pentru că aceste cărți sunt pentru e-book reader, cărți în format special creat pentru a fi compatibil cu cele mai moderne readere. Pentru că, inevitabil, și cititul a intrat într-o nouă epocă, cea în care tehnologia a preluat conducerea, iar cititul unei cărți este mai ușor și mai accesibil ca niciodată.

Practic, ai la dispoziției propria ta bibliotecă, pe care o poți accesa oricând, din care poți lua câte cărți vrei tu, fără a mai trăi cu teama că uiți să le returnezi și doamna bibliotecară te va pedepsi :P Tot ce rămâne de făcut, dacă nu sunteți mulțumiți cu oferta mea, este să mergeți pe siteul celor de la Litera, unde găsiți cele mai noi cărți în format e-book și apoi să vă luați o pauză de la stresul zilnic pentru a le putea citi.

8 thoughts on “Biblioteca cu 8000 de cărți”

  1. As dori si eu linkurile pt download, caut in special unele carti de V.Corbul : Asediul Romei, Calea Ducesei, Casa din Cherry Street, Plangi, plangi balalaika, Miliarde si picioare lungi, etc

Leave a Reply

Your email address will not be published.