Becali la brutărie, iar?

Omul acesta este incorigibil. A intrat la pușcărie tot pentru că nu a știut când se tacă, acum se vede din nou amenințat, după ce a reușit, în stilul inconfundabil, să le ofere procurorilor exact declarația de care aveau nevoie pentru a se pune pe treaba.

Da, despre Gigi Becali vorbesc. Și despre cum a confirmat el ceea ce era limpede ca cerul: toate așa numitele cărți științifice scrise de pușcăriașii de elită ai României, sunt pur și simplu o metodă de favorizare a infractorului, care ajunge să scape, astfel, de ani de zile de pușcărie, păcălind un întreg sistem.

Merită Becali să ajungă iar după gratii? Dincolo de sentimentalisme, dincolo de faptul că rămâne unul din ei care chiar fac bine oamenilor ce au nevoie de ajutor, Becali se pune singur în aceste situații fără ieșire.

Iar partea cu adevărat amuzantă din toată povestea asta cu literatură de pușcărie este că Becali trage după el tot sistemul construit în jurul acestei metode.

PS: Nu pot să trec peste o postare incredibilă a unui din limbricii lui Voiculescu, marele analist Radu Tudor. Cam atât îl poate duce mintea. Să pună pe aceeași linie un Steinhardt cu Voiculescu, Becali, Copos.

image

4 thoughts on “Becali la brutărie, iar?”

  1. ionut detinutii pot sa scrie in puscarie si dupa schimbarea legii ca nu le confisca nimeni pixul si hirtia .pot sa scrie dar cartile in cauza nu le vor mai putea fi de ajutor la micsorarea pedepsei.daca cartea scrisa este valoroasa atunci banii rezultati din vinzarea ei probabil ca vor fi de folos detinutului pentru traiul de zi cu zi din penitenciar. tipul de la a3 trebuie inteles el scrie pentru marirea portofelului nu pentru micsorarea pedepsei .

  2. Iancule…exagerezi ! Fie exagerezi fie n-ai fost atent la ce-a spus Radu Tudor !Apropo ” Antenele ” lui Voiculescu v-au servit si pe voi…liberalii pe vremea cand PDL-ul era cel mai mare inamic al vostru .Pe d e alta parte ceea ce doreste noul ministru de justitie sa faca , este valabil pentru viitor : ce s-a facut deja ramanbe bun facut !Becali, Copos si cine dracu o mai fi…au fentat ” justitia ” si au devenit cetateni onorabili precum esti si tu…diferenta consta doar in faptul ca , tu ai doar vreo 70.000 de Euro iar ei ….fara numar , fara numar .Legat de ceea ce spunea ” marian ” tizul meu , pai am aflat si eu abia de curand faptul ca figura cu scrisul in parnaie dateaza de prin anul 1969 deci…nu-i chiar o noutate . Problema este ca aia din 1969 n-aveau banii pe care-i au astia de azi , n-aveau banii , tupeul si-n special avocati care in schimbul unui purcoi de bani sa-i scoata din puscarii si-n plus sa-i scoata si…mai destepti decat au intrat acolo . 8)

    1. @marian Antenele ne-or fi servit si pe noi adiacent, dar si-au urmarit mai mult interesul lor mizerabil, de a-l scapa pe Varan de puscarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *