Băsescu violează iar Constituţia..Crine, Victore…se aude?

Constituţia României:

ARTICOLUL 84: Incompatibilităţi şi imunităţi

      (1) În timpul mandatului, Preşedintele României nu poate fi membru al unui partid şi nu poate îndeplini nici o altă funcţie publică sau privată.

Şi acum o ştire:

“Traian Băsescu participă la reuniunea PPE de la Helsinki”. Din câte ştiu eu, preşedintele PDL ar fi Boc, nu?

Acum şi un mesaj pentru Ponta şi Crin: lăsaţi luptele cu vedetele Playboy şi partidele de poker şi apucaţi-vă serios de treabă. Altfel, zău, dacă nu voi veţi fi singurii responsabili care vor trebui să plătească preţul a încă 4 ani conduşi de Băsescu şi ale lui mizerii portocalii.

basescu-live-729976

2 thoughts on “Băsescu violează iar Constituţia..Crine, Victore…se aude?”

  1. Papagalii astia imberbi, habar n-au pe ce lume se afla ,cu cin’ se lupta ,cum se lupta si ,mai ales ,de ce se lupta !Ceva ,ceva ,stiu iei >ca fonctia politica iti aduce si “dividente” materiale ,din pacate NU si spirituale ,drept pt. care se prezinta in fata alegatorilor ca niste becate amarate capabile doar de reactiune (jenibila),in fata actiunilor adevaratilor …smardoi !

    Si ne mai frasuim ca de ce traim asa cum traim !Pai dupe fapta anastasei cu 80=170 ,trebuia sa ia tara foc prin grija partidelor asa-zis democratice ,cu plangeri la U.E. ,O.N.U. ,N.A.T.O. (de ce nu ?) ,la toti ambasadorii cu putere pe glob ,proteste in strada si greva generala !
    Am vazut ,in schimb ,un planset de copil tembel cu vaiete si pusul fustelor in cap ,mai rau decat la parangheliile tiganesti .

    De unde trag o singura concluzie >SUNT TOTI PE-O MANA ,dai in p..alestina mea !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *