Băsescu suspendat – “Nu sunteţi voi atâţia, câte dosare avem noi”

Acesta a fost Traian Băsescu dintotdeauna. Un om care şi-a ţinut oamenii lângă el prea puţin prin faptul că este un om de calitate, ci prin şantaj, ameninţări, frică.

Tot ceea ce se întâmplă în zilele acestea până la referendum este exact ultima bătălie pe care acest beţiv care ne-a condus ţara o duce, o bătălie exact după chipul celor 8 ani cât a fost preşedinte.

Nu vine în faţa oamenilor să explice cum, în timp ce alţii sărăceau şi mureau de foame în numele unei crize, Videanu şi gaşca lui se umpleau de milioane de euro traficând energie.

Nu vine în faţa oamenilor să le spună de ce DNA, Justiţia şi alte instituţii au lucrat numai la comanda lui politică. Nu vine să ne spună că e ok justiţia de la noi, cu un politician condamnat la doi ani închisoare pentru prejudiciu zero şi cu unul care a omorât 3 oameni condamnat cu suspendare.

Nu vine să ne explice cum o hoaţă ordinară ca Roberta, care a furat votul la o lege ce a condamnat milioane de pensionari la umilinţă şi sărăcie este încă în libertate. Sau cum Monica Ritzi încă mai mişună prin Parlament, deşi a furat cu o nesimţire cruntă sute de mii de euro.

Băsescu nu vine să ne spună nimic. Doar aruncă pe piaţă ultimele dosare pe care le mai are. Din fericire, lumea l-a învăţat deja. Şi nu îl mai crede nimeni. După 29 iulie e timpul să îi scoatem noi dosarele lui..pentru ca justiţia să se pronunţe.

1319454607basescu,,1_mr (2)

5 thoughts on “Băsescu suspendat – “Nu sunteţi voi atâţia, câte dosare avem noi””

  1. Ti-am zis ca se joaca? Pe toate fronturile. Partea nasoala e ca ei sunt buni pe comunicare/manipulare si voi varza. Daca adaugi la asta inclinarea romanilor de a pune botul…

  2. Nu cred ca ar trebui asteptat pana pe 29 ca sa se scoata dosarele. Ale lui si ale altora. Poate s-ar mai mobiliza cativa.

    1. @spottingeye trebuie sa ii luam imunitatea ca sa putem face ceva. asta se poate intampla pe 29, prin vot

  3. Ma refeream la faptul ca ei duc o lupta murdara. Cu astia nu se poate juca fair. La fiecare asa zisa dezvaluire a lor, trebuie sa i se raspunda cu aceeasi moneda. Chiar mai dur. Nu avem un electorat care sa stea sa analizeze. Vezi ce priza au badaranii la public.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *