Băsescu suspendat – lovitură de stat să fie..de stat degeaba

Deci au urlat postacii portocalii de nu mai scăpai de ei despre lovitura de stat dată de USL . Despre cum ne permitem noi să dărâmăm micuţa, fragila democraţie dâmboviţeană.

De la Pora la Merkel, de la Petreanu la colonelul Turcescu, de la indecisul ne-băsist Semanticus până la EBA, toată suflarea portocalie se tăvălea pe jos de durere la vederea siluirii statului de drept. 

Tot raţionamentul lor pe asta s-a bazat.

Curtea Constituţională a venit aseară şi a spus că nu e nimic neconstituţional în suspendarea lui Băsescu, aşa că să purcedem la referendum.

Ce vor face portocalii acum? Năstase nu e graţiat, statul de drept e apărat…cu ce mai vin ei în faţa poporului? Că doar nu se vor apuca să ne povestească cum au furat ei miliarde de euro în timp ce prostimea lupta cu greaua criză.

traian_basescu_sa_nu_vorbesc-408x500

4 thoughts on “Băsescu suspendat – lovitură de stat să fie..de stat degeaba”

  1. Ii scoate din cacat CCR-ul azi, cind da legea inapoi la 9.000.000 de voturi. Sunt unsi cu toate alifiile aia de la CCR. Daca nu-l suspendau ieri, sau il puneau pe Blaga in loc de Antonescu, iesea revolutie. Asa, au detensionat situatia, dar tot au sa-l serveasca pe marinar.
    Daca nu se intimpla cum am zis, chiar ca a avut loc o “schimbare de putere”.

    1. @Valentin CCR a dat intr-adevar aviz pozitiv legii referendumului, a scos treaba cu 9 milioane de voturi, a lasat doar o prezenta de 9 milioane. care pare destul de viabila. la locale am avut 10 milioane de oameni. iar ura fata de basescu nu a scazut deloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.