Băsescu şi ICEE Fest..relevanţă zero

Fix 0. De două zile nu auzim decât despre prezenţa acestuia la ICEE Fest şi ce debitează pe acolo.

Nimeni nu spune că rămâne acelaşi laş notoriu, care a ales să vorbească doar în faţa unui auditoriu de aplaudaci, atent selecţionaţi de servicii şi de consilierii săi de la Cotroceni.

Nimeni nu spune că tot ceea ce spune Băsescu nu are nicio valoare pentru marea majoritate a românilor, din care 7.4 milioane se simt mai umiliţi ca niciodată de cum suspendatul ăsta îşi exercită în continuare un mandat ilegitim.

Nimeni nu spune că tot ce spune Băsescu azi, se schimbă mâine. “Şcoala românească scoate tâmpiţi?” Ehh..nu chiar 100%. “Ne lipseşte moralitatea. Există corupţie de la şcoala generală până la universitate”. Trecând pe la Anvers cu destinaţia Cotroceni, aş adăuga eu.

“Neamţul termină un şanţ, face treabă bună, se duce şi bea o bere mulţumit. Românul face un şanţ greşit şi se duce şi bea 2 beri, pe principiul: merge şi aşa”. Noroc că el bea doar tărie cu gheaţă şi e prea beat de obicei ca să ştie ce mai are de făcut.

basescuiceefest Acum, ca să fim sinceri, noi suntem vinovaţi de tot acest exerciţiu de imagine şi de reintrare în viaţa publică ale suspendatului. Dacă am fi fost în continuare în stradă, dacă am fi mers zilnic la Cotroceni, dacă nu am fi votat un pontac coabitac…câţi de dacă…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *