Băsescu: “Nu mă retrag din politică” – eşti retras din iulie 2012, Traiane…

Cică plecat prin Elveţia, Traian Băsescu, preşedintele Curţii Constituţionale, a avut un moment de revelaţie personală, grăind cu toată puterea: “Eu nu mă retrag din politică. Nu pot fi pensionar.”

Ce uită să reţină Băsescu este că deja este pensionat din politică. La sfârşitul lui iulie 2012, peste 7.4 milioane de români i-au oferit pensionarea înainte de termen.

O situaţie pe care el şi camarila lui portocalie tot evită să o înţeleagă.

basescu650834_77576300

6 thoughts on “Băsescu: “Nu mă retrag din politică” – eşti retras din iulie 2012, Traiane…”

 1. Nu paria. Cat timp nu o sa fie judecat pe bune si condamnat pentru manariile facute, o sa faca multe jocuri. Faza cu 7.4 milioane e o vrajeala proasta care poate tine la partid, in tarisoara asta interesanta, nu. Si pe buna dreptate intr-un fel, din moment ce USL a jucat exceptional de prost de la un punct incolo. Sa-ti amintesc de o lege promulgata de Antonescu si de parerea lui base despre asta?

  Ca tot vorbim de partid si oamenii de “valoare”. Poti sa-mi explici de ce preferata ta Gorghiu sustine trecerea ONRC la CCIR? Sunt fooooarte curios :D Si sa n-aud placa aia proasta cu “istoria”…

 2. @Ionut

  Da da da… Mai ales acum, cand sfatuieste pe altii sa fie mai activi online :D

  Alina trebuie sa invete ca nu toata lumea e masa de manevra electorala si unii mai si gandim. In caz ca ai uitat, i-am dat o sugestie re. site PNL/Antonescu sau/si program liberal postat si m-a ejectat ca sa iau legatura cu ei ca pe ea nu o intereseaza. Deh… nu era de ciugulit electoral DIRECT. Am uitat sa intreb daca nu e nevoie de spalat si pe jos pe la partid. Pe de alta parte, pentru asta exista activisti zelosi ca tine :)) ))))))))))))))) :D

 3. @Ionut

  Puteai sa spui direct ca ti-ai tras faianta inclusiv pe tavan, nu era nevoie de apropouri :D

 4. Mie imi par rau ca nu se retrage sintr-un singur motiv. As fi vrut sa vad care ar mai fis fost cauza pentru care nici guvernul, nici parlamentul nu-si pot face treaba. As fi frut sa stiu cine ar mai fi fost de vina!
  Oricum, prn politica eu inteleg si administratile locala. Sper sa se gandeasca la Primaria Bucurestiului ca o posibila viitoare functie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *