PNL, în cădere liberă sau cum să pierzi alegerile de la coronavirus

Bine, este impropriu spus că PNL va pierde alegerile din cauza coronavirusului. Adevăratele probleme vor începe imediat ce starea de urgență se va încheia, imediat ce și Covid 19 își va încetini prezența la noi. Atunci va trebui să ne uităm la o economie în șoc, la oameni care nu mai ies din case să meargă la muncă.

Barometrul IMAS pentru Europa FM din aprilie este cel care i-a determinat, de fapt, pe Iohannis și liberali să iasă în spațiul public cu declarațiile extrem de hazardate privitoare la relaxarea restricțiilor începând cu 15 mai. Drept dovadă că oamenii s-au relaxat direct de la sfârșitul lui aprilie. Este suficient să te uiți la traficul din București.

Să ne uităm un pic și pe cifrele din sondaj:

– PNL a pierdut, din  ianuarie până acum, 14 procente, de la 47% la 33%.

– PSD a recuperat patru procente, de la 20.6% la 24.8%.

– USR a scăzut de la 12.4% la 10.8%

– Pro România a crescut de la 3.8% la 8%.

– PLUS a pierdut 1.5%, de la 6.5% la 5%.

Deci, pregătiți să revină PSD la putere?

2 thoughts on “PNL, în cădere liberă sau cum să pierzi alegerile de la coronavirus”

  1. Gresesti Ioane , PNL n-a pierdut in sondaje pe motiv de…corona virus ! Pierde in sondaje pe motiv de incompetentza crasa a celor pusi sa guverneze precum si-a sefului lor suprem Presedintele Klaus Werner Johannis care , pe zi ce trece se viseaza c-ar fi ajuns un fel de furer sau gaulaiter al Romaniei . PSD zicce sondajul c-ar fi recuperat…CE ? Te-ntreb eu : CUM este posibil sa-ti dai cu stangu’n dreptul ZILNIC si sa si castigi in sondaje ? USR… cine-s astia ? Fi serios , n-au avut 12.4 % nici macar in sondajele comandate de ei dar… de ce s a nu le ia banii fraierilor ? PRO Romania au avut si au inca acele 8 , chiar peste 10 procente , datorita faptului ca Ponta are moaca aia serioasa , chiar si-atunci cand debiteaza acele minciuni impletite cu adevaruri , caci asta-i principala lui retorica si-n plus , este aproape zilnic pe ” sticle ” cam peste tot , nu doar la televiziunea amicului Ghitza adica , invers d e ce face Barna care-i ridicol prin cam tot ceea ce face lasand la o parte faptul ca-i si tampit . PLUS… pe bune acum , cine-s astia ? ” Deci, pregătiți să revină PSD la putere? ” Bine Iancule dar chiar ai senzatia fie si-o clipa ca PSD-ul , chiar daca da senzatia ca , nu mai este AZI la putere a plecat vreodata de-acolo ? Nu frate , asi continua activitatea prin … PNL , caci astia nu-s altceva decat niste pesedisti mai prosti iar dovada se vede in aceste nesfarsite luni d e ” guvernare ” penelista ! Cumva UDMR-ul a devenit altceva decat un PSD al etnicilor maghiari ? Si-o intrebare Iancule : de cand pui matale { BLOGGAR BATRAN } botu’ la … vrajelile sondajelor indiferent de cine-s realizate si mai ales : la comanda cui ??? N-ai crezut NICIODATA in ele si vrei sa faci oamenii sa creada c’o faci acum la batranetze ??? Da’ ce-ai patzit , ti-a mai ramas din vinul de la Pasti si-ai dat iama-n damigene pe motiv de , plictis provocat de…AUTOIZOLARE ? Inainte s a uita asta : FELICITARI CU OCAZIA ZILEI SOLIDARITATII INTERNATIONALE A CELOR CE MUNCESC ! Iar tu , chiar muncesti Iancule caci , chiar nu cred ca-i asa de usor sa dai pe gat atata vin ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *