Băi, Halep !

Ți-aș fi scris mai neaoș,  cu un fă, în loc de băi, dar mulți nu știu că la țară, bărbatul care își iubește muierea, o alintă din când în când cu un fă, și ar fi sărit toți pe mine că mă iau de statuia care ești. Sau care ai fost foarte aproape să devii.

Îți scriu pentru că ai zis că oricum nu îți pasă de ce zic românii despre tine și că nu citești presa, că presa habar nu are ce e tenisul. Și că tu ai oricum fanii tăi și ălora le mai arunci câte un scuipat, așa, ca de la superstar de tenis la iobag. La ora la care îți scriu aceste rânduri, iar ai bulan cum nici Steaua la tragerile la sorți nu are. Deși nu mai joci nici un pic de tenis, și o ții, ce mai probabil din orgasme în orgasme, și mai puțin în antrenamente, uite că și după Wimbledon o să rămâi, cel mai probabil, pe locul 3 WTA.

 

Simona_Halep_at_Madrid_Open_2014_adj 

Loc pe care, acum, nu îl mai meriți. Nu îl mai meriți pentru că tenisul nu mai e plăcere la tine. E doar un job. De unde vin bani. Nu mai e plăcere, e mai mult rictus. Când, din puținul meu știut, am zis că anul acesta o sa cazi ca un bolovan, fanii tăi, corifeii tăi de peste tot nu mai știau cum să mă facă. Dar, uite, am avut dreptate. Și nu mă bucur.

Dar nu de tenis și tactică și antrenament vreau să îți vorbesc eu ție. Ai bani, poate îți cumperi și tu un antrenor care să te pună la treabă, un psiholog care să te remonteze și psihic. Și poate vorbești și mai puțin.

„Nu am nicio obligaţie faţă de nimeni din ţara noastră. În primul rând, joc pentru mine. Mă bucur enorm că am fani, care m-au susţinut când mi-a fost mai greu, că s-au bucurat alături de mine când am câştigat turnee. Copiii sunt apropiaţi de mine, le face plăcere să mă vadă”

Căci o faci tare prost. Când spui că nu ai nicio obligație față de nimeni din România, dovedești doar că ești mult prea plină de figuri. Oameni față de care nu ai nicio obligație te-au urmat peste tot, au fost fizic prezenți alături de tine oriunde, fie că era vorba de Asia, de America sau de turneele din Europa. Îți strigau numele, strigau din toate puterile pentru tine și se bucurau ca și când ai fi fost una de-a lor, de-a casei, care reușea în viață.

Ăștia față de care tu nu ai nicio obligație ți-au adus contracte de publicitate, bani în cont, faimă. Pentru că degeaba ai juca tenis de nota 10, dacă nu ai avea pe nimeni alături ca să te aplaude când reușești un lung de linie perfect, sau când forehandul îți este ucigător.

Singura ta obligație, una de bun simț, ar fi fost să îi respecți. Și să nu îi vrei alături doar ca să îți susure la ureche cât de bună ești, când tu pierzi meciuri la rând cu jucătoare ce se pierd prin top 100.

Noi am mai avut pe cineva în sportul românesc care și-a permis să ne vorbească de atât de sus, cu atâta aroganță. Îl cheamă Gică Hagi, e machidon de-al tău. Dar diferența e că Hagi ne-a vorbit așa după ce mai bine de 20 de ani ne-a luat cu el în suflet peste tot, ne-a făcut fericiți și a jucat și pentru noi, cei care îl adulam.

Deși putea și el să spună că nu are nicio obligație față de noi…

4 thoughts on “Băi, Halep !”

  1. Sari la gatul ei si…o faci in mod gratuit Ioane ! Ce-o intereseaza pe Simona Halep romanii si …” presa ” din Romania ??? Au cheltuit vreul leu cu antrenamentele ei , au contribuit cu vreun singur leu ” romanii ” la ascensiunea ei ? Sau ai uitat Iancule cati bani trebuie bagati in curul unui copil { iar Simona Halep s e antreneaza din copilarie } pentru a scoate ceva din el in materie de tenis , mai ales in materie d e tenis d e camp Iancule …asa numitul sport al regilor ??? Declaratia Simonei Halep imi pare nu doar mai mult decat corecta ci si meritata de catre noi ” fanii romani ” si mai ales de catre TOATE guvernarile din Romania incepand cu 1990 ! Ce au facut astia pentru ea atunci cand familia ei asi rupea bucatica d e la gura pentru a avea Simona bani pentru VIITORUL ei ???? Da , a castigat bani din turnee unde A JUCAT PENTRU EA !!!! Cum reusisi s-o compari cu necioplitul ala de Hagi { explicabil : esti stelist 8) } care de cand a dat prima data cu piciorul in besica si pana a reusit sa ajunga la performanta…a fost SUBVENTIONAT d e catre Statul Roman…adica si d e tine Iancule deci…nu exista nivel de comparatie intre ei !!!!! Sa nu uit : pe vremea cand eu criticam pe diferite bloguri jocul Simonei Halep si laudele absolut nemeritate ce-i erau adresate , stilui ei de-a juca tenis…s-au gasit atat d e multi care m-au injurat pentru figura asta incat…am ” carne ” in frigider sa-mi ajunga pentru minim cinci generatii d e aici incolo , suficienta pentru a face export in Grecia Iancule 8) !!!!!!!!!

    1. @marian nu cred ca sar chiar gratuit, maestre. Cat despre Hagi, pai baiatul asta si-a platit inapoi, inmiit tot ce a primit de la stat….

Leave a Reply

Your email address will not be published.