Audienţă zero, bani mulţi. Secretul succesului cu Turcescu, Cristoiu şi Sorina Matei

Aloo…dom Turcescu…tovarăşe Tristoiu…donşoara Sorina Matei…şi tu, domnu Dan, sper că sunteţi bine…că leafa curge, micul merge..nu contează de unde este banul..

Clar nu din calitatea emisiunilor pe care le prestaţi. De 2 luni nu existaţi pe lista audienţelor..şi totuşi, nu sunteţi şomeri..

image

Sursă audienţe: paginidemedia.ro

8 thoughts on “Audienţă zero, bani mulţi. Secretul succesului cu Turcescu, Cristoiu şi Sorina Matei”

 1. @Mosule

  cf ultimelor “deziderate” ale tembelului de la televiziunea baseaca ar trebui sa platim pt asemenea mazete care au devenit de “interes public”. guvernul boc nu a facut decat sa actioneze inaintea legii pe care o pregatesc pdlistii. Bani de la popor pt “media” arondata puterii.
  Banii din care traiesc aia de mai sus din lista matale sunt luati din impozitele matale. Poti fi fericit zic eu. :noshake:

 2. Esti “nedemocrat” si deloc “solidar” :-) . Cum adica sa scapam de ei? Sunt necesari ca sa fim noi mai buni, daca dispar ei cu cine ne vom mai compara :-) ?

  PS. Ionut Eu din fericire am scapat de ei. Voi insa nu inca. O sa vina si asta.

 3. Nu cred ca ai dreptate. Turcescu , Cristoiu sau Matei Sorina…nu sint platiti din bani publici. B1TV este un post privat de TV, deci nu poate fi vorba despre bani publici.Asa ca ce te intereseaza pe matale ca face Bobby Paunescu cu gologanii lui ?!A, ca nu-ti plac din diferite motive tipii…asta-i alta gasca-n alta traista!Dar nu uita ca si acele raiting-uri…si alea sint cam…cu multe semne de intrebare.Asa ca…Insa si asta-i foarte important…nu uita ca Robert Turcescu a fost “mediatorul” la acel spectacol de carnaval numit …alegerea presedintelui cand ai taia macaroana lui Geoana { nu c-ar fi avut ala ceva de spus…in plus fata de ce stiam deja} sau lui Antonescu…desi Antonescu cu dibacia-i verbala pe care o stim …i-a cam batut obrazul de cateva ori.Cat despre Cristoiu…pai cine dracu’ a mai vazut un …om de presa care sa se schimbe peste noapte din ” inamic” al lui Basescu si al gastii sale portocalii…in cel mai…” deontolog ” dintre deontologi? Sorina Matei…poale lungi si minte scurta…ce pretentie ai ?!Bine ca n-ai dat ca exemplu pe Andreea Pora sau pe madamme Culcer!Aia pensionare…se caca pe toate legile date…inclusiv alea date de stapanii ei!

  1. @Marian: nici cu toti banii lui Bobby Paunescu, labe1 nu ar rezista daca nu ar benificia de bani si din alta parte..Cat despre Pora, e dragostea vietii mele:)) ))

Leave a Reply

Your email address will not be published.