Aratati-va !! Suntem multi si trebuie sa ne facem auziti !

Am asteptat cu sufletul la gura dezbaterea asta. Vroiam sa vad cum stau cei trei candidati, pusi fata in fata. Si iata ce concluzii am tras eu:

Crin: stapan pe sine, cu cateva replici de senzatie, zambitor. O singura mare greseala, cel putin din punctul meu de vedere, a fost nominalizarea lui Tudor Chirila ca si model moral. Multi il acuza ca a fost foarte agresiv…dar pana la urma asta era si scopul – Crin avea nevoie sa fie vazut in acelasi loc cu Geoana si Basescu pentru ca electoratul sa ii poata diferentia vizual.
Basescu: banal, monoton, lipsit de verva care il facea presedinte in 2004. Este evident ca nu mai face fata in duelurile 1-1, avand mari dificultati in a-i tine piept lui Geoana si fiind, pentru a doua ora, surclasat de Crin. A beneficiat prea mult de faptul ca aceasta confruntare a fost organizata respectand absolut toate indicatiile staffului sau.
Geoana: nimic nou. Omul acesta este lipsit de orice savoare. A memorat textele, se uita fix, cateodata stingher (vezi dialogurile dintre Crin si Basescu in care il intepau pe Geoana). O mare problema pentru el pare a fi faptul ca exact pe ultima suta de metri a bataliei, a fost parasit de greii partidului: Iliescu si Nastase.
As vrea sa ma refer un pic si la prestatia lui Robert Turcescu: per total omul putem spune ca s-a descurcat bine, numai ca a procedat exact precum arbitrii de fotbal in cazul echipelor gazda: a furat intre 5 si 10% pentru preferatul sau.

Cu ce am ramas eu in urma dezbaterii din aceasta seara? Pai cu declaratia lui Crin din final:

“Aratati-va !…Ajutati-ma sa trec de Mircea Geoana pe 22 Noiembrie, pentru ca pe 6 Decembrie sa scapam cu totii de Basescu !”

One thought on “Aratati-va !! Suntem multi si trebuie sa ne facem auziti !”

  1. Ajutati-l pe Crin sa va scape de niste monezi cu ajutorul prietenului Patriciu :)) … cum a mai facut o data pe vremea PDSR-ului si ciordelii taxelor pe Benzina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *