Apropo, unde e Apropo Tv?

Fiecare om are propriile sale tabieturi. Iar duminica cred că este ziua cu cele mai multe tabieturi pe cap de locuitor. Eu, unul, știam clar că, după ora 13.05, mă așezam în fața televizorului și, inevitabil, eram alături de dragul meu Andi Moisescu, urmărind Apropo TV.

Sunt puține producțiile media despre care poți să spui că au tot ceea ce le trebuie, care sunt cu adevărat conținut de calitate, sunt educative și dedicate unei categorii selecte de oameni. Una din aceste producții este Apropo TV. De la modul cum își gestionează Andi mesajele, tricourile sale deja dorite de toată lumea, la subiectele și temele abordate, Apropo TV era și sunt sigur că va fi, esența unei zile de duminică perfecte.

Numai că, ce să vezi, într-o Românie unde Capatos, Gherghe, Măruță, fac audiențe incredibile și au publicitate căcălău (căcălău fiind și ceea ce oferă), o emisiune precum Apropo TV își caută finanțarea singură, și face acest lucru fără a fi nevoită să își denatureze conținutul editorial.

Și atunci nu pot să nu mă întreb……. oare nu a sosit acel moment în care și noi, oamenii care ne declarăm fanii unei emisiuni, să fim alături de ea? Eu, unul, aș plăti oricând pentru a avea acces la Apropo TV în sistem pay-per-view. Sau aș promova oricând un brand care s-a alăturat emisiunii, pentru că, odată ajuns acolo, clar este ceva în care pot avea încredere.

Și la final, o mică adnotare despre Andi Moisescu. Omul acesta este pansament pentru suflet. Am avut ocazia să descopăr asta personal, am primit apoi mii de confirmări legate de cât de special este.

Și vă pot asigura că la el e vorba de suflet și de pasiune. De dorința de a oferi, de fiecare dată, ceva diferit, care să contrasteze cu mizeria ce ne acoperă în fiecare zi. Și pentru asta, mă înclin cu respect, dragul meu Andi Moisescu.

andimoisescu

Leave a Reply

Your email address will not be published.