Apocalipsa unei societăți putrede

”Se cutremură România ! Am niște imagini ce vor declanșa scandalul secolului, imagini cu mogulul lui Băsescu” urla șpagatistul ce uitase să își ia medicamentele. Așa că toată lumea s-a pus pe așteptat și a zis să vadă ce și cum.

Și a văzut aseară. Cristi Burci, patronul Adevărul.ro, Prima TV și a altor ziare și revistuțe, era intermediar în traficul de copii ce se făcea la începutul anilor 90. Da, o mizerie, fără nici o îndoială. Burci este doar unul din exemplele mizeriilor care au acaparat România imediat după ceea ce noi am crezut că este o Revoluție sinceră și care au distrus viitorul acestei țări.

2

Alături de politicieni care s-au reinventat în doar o secundă, devenind din niște comuniști dispuși să ucidă pentru dictator, adevărați capitaliști ce luptă pentru democrație. Alături de slugi ale sistemului comunist car, imediat ce au simțit vântul schimbării, au găsit alți stăpâni sau au început să lucreze pe cont propriu.

Acum, doar o întrebare ce va rămâne, nu am niciun dubiu, fără răspuns din partea salariaților pușcăriașului Voiculescu: e atât de mare diferența între un securist ce a furat banii Crescent și și-a făcut cu ei un imperiu media cu care a încercat să continue să se îmbogățească, călcând pe cadavre dacă era nevoie și un traficant de copii de la începutul anilor 90, care face la fel? Eu zic că nu.

Cert e că asistăm, vara aceasta și toamna ce va veni, la cea mai mare deversare de dejecții pe care a trăit-o țara asta vreodată. Se vor da în gât toți. Vom asista, cum plastic spunea Băsescu, la dezbrăcarea întregii societăți românești. Trăim, dacă îmi este acceptată comparația, o Apocalipsă locală.

Tare sunt curios dacă va rămâne cineva și la dreapta, de partea bunilor. Eu sunt cam pesimist.

One thought on “Apocalipsa unei societăți putrede”

Leave a Reply

Your email address will not be published.